La Ruixada Les Santes
Notícies relacionades
La Ruixada Les Santes

Una Ruixada amb menys aigua i canvis en l’aposta musical

La Ruixada no es farà amb aigua de la piscina municipal i s’encomana al discjòquei professional Dj Hochi per modernitzar la sessió musical

La Ruixada d’aquest any, el final festiu i sota l’aigua amb el que Mataró culminarà la Nit Boja és la Ruixada de les sorpreses. Que ningú esperi que sigui exactament com la recorda perquè incorpora canvis. No grans canvis però sí innovacions per renovar l’idil·li de la ciutat amb la seva farra nocturna i refrescant.

La Ruixada no canvia de lloc ni de plantejament. Es tracta de ballar sota l’aigua per rematar una Nit Boja que ha començat suant al Desvetllament i ha seguit amagant-se de les espurnes de l’Escapada a Negra Nit. El Parc Nou, al seu conegut com Espai Firal, ja està preparat amb tota la logística necessària. Com sempre, el Grup Sabater s’encarrega del muntatge. Mànegues, aspersors, aigua per aquí i aigua per allà. El de la Ruixada és tot un trencaclosques logístic perquè tothom hi acabi ballant la mar de bé. 

Menys aigua i no s’utilitza la de la piscina

Fa dies i a través de la Televisió de Mataró es va generar la notícia arran d’una recomanació d’Aigües de Mataró, que l’acte perillava per la situació de sequera. Cal recordar que encara no hi ha avisos activats al respecte ni s’han pres les primeres mesures que en situacions concretes estan estipulades. Finalment, el regidor de Cultura va anunciar a través del mateix mitjà que s’utilitzaria per la Ruixada l’aigua de la Piscina Municipal, solució ja feta l’any 2005.

Capgròs ha pogut saber que finalment no serà així i l’aigua que s’utilitzarà no provindrà de l’equipament esportiu de l’avinguda del velòdrom. L’Ajuntament ho ha confirmat a poc més de 12 hores de l’acte i assegura que sí que hi haurà menys pressió a fi i efecte d’estalviar quantitat de litres d’aigua. Hi ha Ruixada però hi haurà menys aigua. 

Un afegit en el cas de la Ruixada és que juntament amb l’Esquitxadeta de colors prèvia serà tot un espai sense servei de barres. La licitació d’urgència en aquest cas no ha arribat a bon port. 

ruixada
ruixada

Canvis en l’aposta musical

On hi ha sorpreses és en l’aposta musical. La Ruixada incorporarà un grup en directe que tocarà diferents cançons, Armin Tamzarian és el nom d’aquest grup que hi posarà tota la seva energia. Juntament amb la música en directe (que ja s’havia vist en anys anteriors, fins i tot encara al Parc Central l’Orquestra Gira-sol havia protagonitzat part de l’acte) la gran novetat ve de la mà de la música enllaunada. Es passa fulla i es dignifica la feina del discjòquei confirant la Ruixada a Dj Hochi. Habitual del Clap i de l’Apolo, entre d’altres.

Hochi és l’alter ego artístic de Pol Blanco, que explicava dies enrere com encarava la Ruixada. “punxar davant tanta gent és molt diferent a fer-ho en una discoteca. Aquí no pots fer el que en diem llegir la pista perquè no podràs llegir a 15.000 persones… es tracta de preveure situacions i anar creant energies, es tracta de conduir una mica l’acte”. Per Dj Hochi a la Ruixada “es tracta d’acompanyar l’eufòria i l’alegria… posarem cançons comercials i energètiques. Vull construir una sessió eclèctica amb molts estils perquè el màxim de gent s’hi senti identificada i tothom pugui ballar”,

La Ruixada es posa en mans doncs d’un professional dels plats que es pren l’encàrrec com una revindicació de la professió de discjòquei (tot i que hi ha camp per córrer, el seu nom no apareix al programa per exemple) i de l’escena local. En aquest sentit intentarà recuperar “l’esperit de temps enrere de la Ruixada” i explica que “buscarem més vinculació amb la música popular i més propera.Sonaran hits de la música catalana en general i he intentat introduir grups i artistes de Mataró i el Maresme, perquè crec que és interessant que com a discjòquei pugui donar espai a artistes que potser no són tan coneguts i que no han sonat mai davant de tanta gent”. 

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive