La platja per a gossos de Mataró. Foto: R. Gallofré
Notícies relacionades
La platja per a gossos de Mataró. Foto: R. Gallofré

Els gossos, només a la seva platja a partir de l’1 de juny

Fins el 30 de maig poden circular lliurement i banyar-se a totes les platges, després s’enfronten a multes de fins a 750 euros

La temporada de bany 2022 de Mataró serà la segona amb una platja especial per a persones acompanyades de gossos. La platja de gossos entrarà en funcionament com a tal a partir de l’1 de juny. Serà llavors quan només es podrà anar a baix a mar amb animals en aquesta, la platja de Ponent. Estarà prohibit a la resta. Fins al 30 de maig els gossos encara poden circular i banyar-se a totes les platges.

La platja delimitada per a persones acompanyades de gossos ocuparà el 50 % de la superfície de la platja de Ponent. Les principals novetats d’aquest any seran una dutxa per a gossos i la instal·lació de tanques que envoltaran l’espai. Els informadors cívics tindran una presència informadora i comprovaran que els animals tinguin la cartilla de vacunació vigent, microxip i cens (o sol·licitud de cens en tràmit).

Cal recordar que fora de la temporada de bany, les platges de Mataró són zones de lliure circulació per a gossos.

Platja gossos
Accés a la platja especial. Foto. R. Gallofré


Multes de fins a 750 euros

En temporada alta, està prohibit anar amb gossos a les altres platges mataronines. De l'1 de juny fins al 30 de setembre, només poden circular i banyar-se a l'espai habilitat de la platja de Ponent. A què s’enfronta qui ho incompleixi? Accedir a la platja amb gossos o altres animals sense respectar els períodes en què estigui restringit el seu accés, és una infracció lleu d’acord amb l’article 59.1.e) de l’Ordenança municipal de tinença, protecció i control dels animals, sancionada amb multes per import de 100 fins a 750 euros (art. 60)

Comentaris (28)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive