La platja per a gossos de Mataró. Foto: R. Gallofré
Notícies relacionades
La platja per a gossos de Mataró. Foto: R. Gallofré

Els gossos, només a la seva platja a partir de l’1 de juny

Fins el 30 de maig poden circular lliurement i banyar-se a totes les platges, després s’enfronten a multes de fins a 750 euros

La temporada de bany 2022 de Mataró serà la segona amb una platja especial per a persones acompanyades de gossos. La platja de gossos entrarà en funcionament com a tal a partir de l’1 de juny. Serà llavors quan només es podrà anar a baix a mar amb animals en aquesta, la platja de Ponent. Estarà prohibit a la resta. Fins al 30 de maig els gossos encara poden circular i banyar-se a totes les platges.

La platja delimitada per a persones acompanyades de gossos ocuparà el 50 % de la superfície de la platja de Ponent. Les principals novetats d’aquest any seran una dutxa per a gossos i la instal·lació de tanques que envoltaran l’espai. Els informadors cívics tindran una presència informadora i comprovaran que els animals tinguin la cartilla de vacunació vigent, microxip i cens (o sol·licitud de cens en tràmit).

Cal recordar que fora de la temporada de bany, les platges de Mataró són zones de lliure circulació per a gossos.

Platja gossos
Accés a la platja especial. Foto. R. Gallofré


Multes de fins a 750 euros

En temporada alta, està prohibit anar amb gossos a les altres platges mataronines. De l'1 de juny fins al 30 de setembre, només poden circular i banyar-se a l'espai habilitat de la platja de Ponent. A què s’enfronta qui ho incompleixi? Accedir a la platja amb gossos o altres animals sense respectar els períodes en què estigui restringit el seu accés, és una infracció lleu d’acord amb l’article 59.1.e) de l’Ordenança municipal de tinença, protecció i control dels animals, sancionada amb multes per import de 100 fins a 750 euros (art. 60)

Comentaris (19)

Carme Fa 1 any
No hi ha llocs on els gossos puguin anar a esbargir se una mica, tot són prohibicions i multes. Hi ha ciutats on hi ha moltíssims pipicans i zones per gossos, això estalviaria molts problemes
No pateixis Fa 1 any
No pateixis, tu que prefereixis els gossos que els delinqüents. A Mataró no cal triar perquè tenim de tot.
preferim gossos que delinquents a les platjes Fa 1 any
preferim els gossos a la platja que els menes i xusma diversa que els últims anys frequenta la platja amb els seus robatoris i fer mal. I em de patit d¡anar a l'aigua, això en altres poblacions no passa de recollir tanta xusma impune. però 1000 vegades prefereixo els gossos que almenys no fan mal ni patir.
Mataroní empipat Fa 1 any
@ Shark, All your comments are soooo negative! You must have a very sad life in this country.
Anònim Fa 1 any
S'en parla molt dels pipis i les cacas dels gossos (que evidentment s'han de recollir),pero no tant de la gent que fa les seves necessitats a l'aigüa, per no dir dels cigarrets, plàstics, bolquers, amps, vidres, llaunes, etc., o es que això també es cosa dels gossos? Si a tú et molesta el meu gos a mí em molestes tú jugant amb pilotetes, o el teu nen corrent i fotent crits, o el fum del teu tabac. Bé que nosaltres hem d'aguantar runners i nens als corre-cans i ningú es queixa.
Anònim II Fa 1 any
Ho trobo perfecta.
joan Fa 1 any
Alguno de los que piensan que no deben estar, saben que los perros tambien pagan sus impuestos. Cuando un coche aparac en doble fila o tiene un accidente no se dice el coche mato/atropello/aparco se dice el conductor del vehiculo ......... A ver si de una vez por todas nos respetamos un poco, los perros tiene sus derechos y el amo que no cumpla pa lante pero no todos somos iguales.
Shark Fa 1 any
Barbaric.....living with animal's ....how many people have a bad chesty cough, because they sleep/live with an animal inside their home. Then ask, where did / do viruses infect humans.....dogs , cats , poultry , pigs, cows, bats, monkeys, these are only a few that are known to have infected humans.....
Ferpect Fa 1 any
I si tots ens miréssim el nostre melic?… i si cada propietari de gos vetllés per complir les normes,… cada patinador anés per on ha d’anar, cada ciclista s’aturés a cada semàfor vermell, cada motorista respectés la linia continua, cada conductor s’aturés a cada Stop, cada vianant travessés el carrer per on l’ha de travessar i no per on li roti i tantes i tantes normes de convivència que no respecta gairebé ningú?… Menys demonitzar a cadascun d’aquests grups socials i,
Un d'aqui Fa 1 any
Les multes no haurien de ser "fins a 700€", sino "... a partir de 700€". Un toque d'atencio que ajudaría a molts amos a tenir cura de les persones que el seu gos molesta. I si el gos molesta massa, se li treu la llicencia al seu amo i no en pot tenir mai mes.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive