Imatge on ERC assenyala desperfecte a les noves lloses de la plaça de Santa Anna
Imatge on ERC assenyala desperfecte a les noves lloses de la plaça de Santa Anna

Denuncien que el nou paviment de la plaça de Santa Anna ja presenta desperfectes

ERC i Junts per Mataró constaten que ja hi ha rajoles trencades, enfonsades o desnivellades, poques setmanes després de finalitzar les obres

El nous paviment de la plaça de Santa Anna de Mataró, que s'ha instal·lat durant les darreres setmanes, ja presenta desperfectes. Així ho denuncia ERC, el principal partit de l'oposició, en un comunicat, on constata que el treball realitzat "no ha estat, aparentment, gaire ben dirigit o controlat". Junts per Mataró també ha expressat queixes en una línia similar. El paviment s'ha substituit en els darrers mesos, en el marc del Pla d'Impuls del Centre, i l'obra, adjudicada a l’empresa TEC RAUL, ha durat uns tres mesos i ha costat 272.000 euros

Segons apunten els republicans en el comunicat, algunes de les noves rajoles ja estan trencades, enfonsades o bé no estan col·locades al mateix nivell que la resta. També lamenten que la reposició de les lloses antigues s'ha fet sense aliniar amb les existents. Quelcom que, segons ells, és una mostra de "mala execució i control d'obra". 

WhatsApp Image 2021 07 13 at 12.33.07

Les noves lloses del paviment de Santa Anna, amb algun desperfecte. Foto: ERC

Des de Junts per Mataró també es van fer ressò del mal estat del paviment poques setmanes després de la seva instal·lació, amb missatges i imatges a les xarxes socials que mostraven desperfectes similars. El partit ha constata que la nova pavimentació no és l'adequada, no té un manteniment fàcil ni s'ha et una bona execució de l'obra. 

 

Els dubtes sobre la qualitat de l'obra aniran al Ple municipal, ja que ERC preguntarà al Govern sobre aquesta qüestió. Els republicans es qüestionen si s'ha primat la qualitat i el control en unes obres que han trigat dècades a resoldre's, ja que el paviment de la plaça de Santa Anna acumulava anys en mal estat fins que es va decidir substituir durant la passada primavera. 

Comentaris (3)

Geoffrey Fa 2 anys
What's new ? Remember they built a block of flats, that let in the rain and needed repairs in the first winter. Just look at the new water pipes installed last year, this month they have to be repaired. There are no inspections of public works, no plans that have to have examination by experts. They built a port in a place no marine engineer would ever consider.
I els patinets i bicicletes? Fa 2 anys
I els patinets i bicicletes que circulen per aquests paviment, no les veieu? Són més perillosos que les rajoles aixecades.
Als barris Fa 2 anys
Almenys s, ha trencat després de reparar Als barris no es repara res de res. Si continuem així en breu serem Horrorland

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive