Com quedaran els entorns de la Ronda Barceló
Notícies relacionades
Com quedaran els entorns de la Ronda Barceló

Enquesta: t'agrada com serà la Torre Barceló?

Us demanem la vostra opinió sobre el gratacel que es construirà al front marítim de Mataró i que serà l'edifici més alt del Maresme

La Torre Barceló es convertirà, quan finalitzin les obres a l'estiu del 2024, en l'edifici més alt del Maresme. El gratacel, de 26 plantes i integrat per 192 habitatges, tots ells de lloguer, esdevindrà una icona de la ciutat, encara que sigui només per la seva alçada i per la seva ubicació en ple front marítim, a tocar de la Farinera de la Ronda Barceló. 

La construcció d'aquest edifici singular no és un projecte d'aquest Ajuntament, ja que el consistori es limita a donar continuïtat a un planejament urbanístic que data d'abans de la crisi de 2008. Malgrat que les xifres maregen, ja que cap edifici de la ciutat es pot comparar a les 26 plantes que tindrà el gratacel, els promotors (la immobiliària Stoneweg, que ha encarregat el disseny a Batlle i Roig Arquitectura) defensen que l'edifici no suposarà un gran impacte i que quedarà ben integrat en els entorns. 

Dues imatges que recreen la futura Torre Barceló
L'ENQUESTA Enquesta: t'agrada com quedarà la Torre Barceló?

L'edifici tindrà forma esglaonada a mesura que creixen les plantes. Comptarà amb 2.500m2 de locals comercials a les plantes baixes (s'espera que siguin restaurants) i tots els habitatges, de 2 o 3 dormitoris, seran de lloguer. També hi haurà piscina comunitària, i molta vegetació tant a les terrasses com als espais comuns. PUMSA s'encarregarà de la urbanització dels entorns. 

Projectes com aquests, en tot cas, generen força controvèrsia ciutadana: cada cop que apareix una nova infografia de la Torre Barceló el debat ciutadà s'encén. Per això, en aquesta enquesta us preguntem l'opinió sobre el projecte. Què us sembla? Us agrada com quedarà? El trobeu convenient? Digueu-hi la vostra!

 

Comentaris (19)

Angel Garcia Fa 5 mesos
Avui penso, que la ubicació d'aquest edifici, no crec que sigui el millor, més que res pel entorn que té ara, amb vistes a un futur immediat ,intentant veure un front marítim nou, pot ser positiu, en aquest moments, quedarà amb una posició soledat total
..... Fa 5 mesos
Perquè no feu com l'Illa Diagonal?. Un gratacel tombat
mas ocupas Fa 5 mesos
con 192 pisos imaginarse la cantidad de ocupas o cara duras que te nos encontraremos por la zona en una ciudad con permisividad e impunidad por parte de este alcalde a todos los delincuentes. y que esa parte sera la entrada a la ciudad y me la imagino dando asco cmo suburbio conociendo a un alcalde tan blando y sin caracter que no sea irse de copas, porque para otra cosa no sirve ese hombre
Imatge de l'edifici enganyosa Fa 5 mesos
Veig que la imatge està falsejada, fent que es vegi molt més baix del que serà. Veure l'alçada dels pisos de l'edifici de cinc plantes que hi ha respecte l'alçada de les plantes del nou edifici. Com a mínim serà dues vegades més alt del que han representat.
Fernando Fa 5 mesos
Con 192 pisos habrá al menos 250 perros viviendo. Imaginad la tranquilidad que habrá y un entorno muy limpio.....
vermell Fa 5 mesos
Realment necessitem " això" ...al costat del mar....???
Helena Fa 5 mesos
A causa del canvi climàtic no és bona idea fer aquest edifici a la vora del mar. El que cal és una gran zona verda.
El edifici BOTE. Fa 5 mesos
No aporta res a la ciutat, només a les butxaques dels privats. Nega el dret a cel a la ciutat, nega la integració en el context, nega la convivència, pensat només per especuladors. I mentre, barris on no es pot viure. Quin crack Bote!
Maria Fa 5 mesos
Tindria de estar prohibida l'edificació de més de quatre pisos a primera línia de mar. Desllueixen la façana litoral.
MANEL Fa 5 mesos
A banda que agradi o no, quin es el criteri del disseny ? No concorda amb res de la nostra ciutat

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive