El carrer Sant Josep es convertirà en exclusiu per a vianants
El carrer Sant Josep es convertirà en exclusiu per a vianants

El carrer Sant Josep es reurbanitzarà aquest 2022

L'any que ve serà el torn de la reurbanització del carrer Sant Josep per convertir-lo en exclusiu per a vianants, dins del Pla d'Impuls del Centre

El casc antic de Mataró es troba immers en un procés de remodelació, dins del Pla d'Impuls del Centre, amb accions com ara el canvi de paviment de la plaça de Santa Anna (que ha generat crítiques) o la reurbanització del Camí Ral, per la que encara queden uns quants mesos d'obres. I ben aviat li arribarà el torn a un altre dels principals vials de la zona, el carrer Sant Josep.

Els pressupostos de 2022 inclouen una partida per a la reurbanització del carrer que connecta la plaça de les Tereses i la Riera, i que és una de les principals artèries comercials de Mataró. L'objectiu és convertir-lo en carrer prioritari per a vianants, com ja ho son la Riera o el carrer Barcelona, entre d'altres. 

L'alcalde, David Bote, va mencionar el projecte en diverses ocasions durant l'Audiència Pública, l'acte celebrat dijous passat a Can Marfà on es va donar a conèixer a la ciutadania les línies mestres del pressupost i del PAM per a l'any vinent. Bote va fer referència als projectes de reurbanització com a punta de llança del projecte per fer del centre de Mataró una zona d'atracció comercial i cultural. 

El Pla d'Impuls del Centre té com a objectiu, a nivell urbanístic, ser més amable per als vianants i fomentar el passeig, en detriment de la presència de vehicles. Quelcom que ja s'ha aplicat a La Riera i que es continuarà fent a llocs com el Camí Ral i el carrer Sant Josep. S'espera que de cara al 2023 també es faci el mateix amb el carrer d'Argentona. A banda, el pla d'impuls també preveu l'obertura de nous equipaments, com ara el Cafè Nou, l'Espai Mataró Connecta o la Presó. 

Comentaris (12)

Anonim Fa 13 dies
Els transportistes estaràn contents.....
Joan Fa 13 dies
Siusplau, siusplau, no toqueu res, que la lieu!!!
El ciutadà de Mataró Fa 14 dies
Hi han molts carrers amb més prioritat de reurbanització. Per exemple... jo passo pel CARRER El Torrent per anar a la feina. I és un carrer que el vehicles, privats tant com els públics, pugen a tota velocitat, i creuar pels 2 passos de vienants que hi ha, és jugar-se'la. Completament d'acord amb el comentari de Jordi
Anònim II Fa 13 dies
A tota velocitat. A 120km/hora.....
joan Fa 13 dies
Sí, home va!!! Però no veus que és l'únic carrer de pujada!! De veritat!!! Qui vulgui tot peatonal que se'n vaig a un poble!!!
I què fa la policia municipal? Fa 13 dies
Dius que els vehicles pugen a tota velocitat pel Torrent. ¿Ja respecten el límit de 30 km per hora? Ja ho controla la policia municipal al Torrent i als altres carrers de Mataró? O hem d'esperar que s'acabin d'organitzar?
anonimus Fa 14 dies
Serà la delicia dels patinaterus, que passen de tota mena de norma de trànsit i d'educacio viaria (i no tant viaria). I els que van a portar els nens? No entenc el canvi.
GOVERN MUNICIPAL FACI LES COSES BÉ! Fa 14 dies
Abans de començar aquestes obres, que personalment em semblen bé… govern municipal Bote, arregli la Riera i tota aquella merd* de pavimentació que tenim a Mataró, al centre i el que no és al centre. Carrils bici amb forats al terra, rajoles tretes des de fa temps, etc…. Mataró esta deixada, no hi ha cap control… i deixo de parlar… perquè els semàfors hi han molts que porten mesos sense funcionar… TOTA UNA VERGONYA!
Mataló Fa 14 dies
Ah, jo també vull un carrer peatonal. Això és una bicoca.
Mataló Fa 14 dies
No malgasteu diner, Alcalde i Cia, no deixeu circular cotxes i ounto pelota. Poseu quatre jardineres amb flors i plantes i, ja estarà enllestit.
jordi Fa 14 dies
Inauguraremos un montón de cosas antes de las elecciones y olvidaremos la subida de impuestos, el desastre del carril bici, la suciedad de la ciudad, la inseguridad , la impunidad con que los delincuentes okupan pisos y amenazan al resto de vecinos, las violaciones, la desidia de los funcionarios públicos, la endogamia en la administración, el amiguismo, la acumulación de sobresuldos y dietas, la incompetencia en la gestión de la pandemia. Este Bote me recuerda tanto a Paquito
Santi Fa 14 dies
El pitxor carrer de Mataro el carrer argüellas, una VERGONYA
Exclusiu per a vianants? Fa 15 dies
Si el fan com la Riera, no serà exclusiu per a vianants. Vol dir que els vianants hauran de torejar bicicletes, patinets i motos. Serà millor que no el reurbanitzin i que es conservin les voreres, que són un refugi per als vianants.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive