Imatge del carrer de Cuba, facilitada pels veïns que es queixen de la situació que s'hi viu
Imatge del carrer de Cuba, facilitada pels veïns que es queixen de la situació que s'hi viu

El carrer de Cuba és "insegur, perillós i difícil per al descans", segons els veïns

Els residents en aquest carrer del centre de Mataró denuncien que els vehicles hi baixen a tota velocitat i ocupen les voreres, i que proliferen les terrasses

Els veïns del carrer de Cuba, al centre de Mataró, s'han organitzat per denunciar els problemes que, segons denuncien, pateixen en aquest vial. En un comunicat, constaten que el carrer és "insegur, perillós i difícil per al descans", a causa de l'actuació dels vehicles que hi passen, i també de la proliferació de terrasses i locals de restauració.

Segons apunten en el citat text, el consistori no fa cas a les seves reivindicacions continuades, i per tant han decidit fer-les públiques. Lamenten, en primer lloc, que el carrer a vegades sembla "una autopista" perquè els vehicles hi circulen a tota velocitat malgrat ser un carrer de plataforma única. Això fa que no sigui segur per al passeig. A banda, lamenten que sovint els vehicles ocupen la vorera contrària a causa dels estacionaments incorrectes que s'hi produeixen, fent que passin arran dels portals.

A banda d'això, també denuncien que la proliferació i massificació de locals de restauració i d'oci nocturn està suposant un problema per al descans veïnal. En especial en aquells locals que tenen terrasses interiors obertes a dins de patis comunitaris.

Davant d'això, els veïns s'oposen al projecte de l'Ajuntament i el Gremi d'Hostaleria, que preveuen la implantació de terrasses enmig del carrer en dies puntuals, tallant-lo al trànsit, per fomentar els negocis de la zona. "No estem en contra de la restauració, sinó de l'exagerada proliferació i concentració d'aquest tipus d'establiments", afirmen els veïns. 

Comentaris (6)

Hector Fa 2 mesos
Si teniu problemes els del carrer Cuba, imagineu els que som de la plaça. A les 4 del mati monten mercat els dissabtes (tenir permís de montar parada, no canvia tenir que respectar les normes de sorolls en aquelles hores). A diari els camions descarreguen sense tenir en compte el descans dels veïns, parlem d'abans de les 6 de la matinada! Els cotxes fan soroll i van encara més ràpids! Les terrasses són els de menys...
Marcos Fa 2 mesos
No toquéis al Sr. Bote que os mete un carril bici al carrer cuba y se queda tan ancho... jajajajaja
marta Fa 2 mesos
no és només el carrer de Cuba , és tot Mataró
Anonim Fa 2 mesos
Bote et tindria que fer vergonya tenir la ciutat com la tens no tens ni punyetera idea de com es governa una ciutat ara per cobrarnos el sou que cobres per aixo si que ets bo. El millor que podrieu fer es plegar el consistori en ple i convocar eleccions a veuresi ve gent mes preparada i soluciona tots els desgavells que esteu fent
marta Fa 2 mesos
al Sr. Alcalde no li interessa la ciutat de Mataró, només un sal per anar a una cadira més cómode i més ben pagada , igual que molts del seu equip, especialement el Sr. Regidor de cultura.
On és la Policia Municipal de Mataró? Fa 2 mesos
Segons els veïns, els vehicles aparquen malament i circulen a gran velocitat. I la Policia Municipal de Mataró, no ho sap? Encara estan tots malalts?
ciutat Fa 2 mesos
i també es deixen la xusma que va amunt i avall que venen o van a l'estacio a "treballar". això d0anar de politicametn correcte no s'aconsegueix res, es el que volen la classe politica hipocrita

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive