Els Capgrossos conviden la ciutadania a viure Les Santes fent pinya
Els Capgrossos conviden la ciutadania a viure Les Santes fent pinya

Els Capgrossos conviden la ciutadania a viure Les Santes fent pinya

Els Capgrossos encaren els últims 4 assajos especials abans de la diada, amb l’objectiu de fer-hi tres castells de 8

Els millors assajos dels últims tres anys. Aquest és l’objectiu que es marquen els Capgrossos de Mataró, que encaren de divendres 15 a divendres 22 una setmana frenètica amb fins a 4 assajos especials. L’objectiu, garantir una diada de Les Santes amb tres castells de 8. I sense renunciar a més…

Hi ha moltes ganes a la colla castellera de reviure les emocions d’una diada castellera de Les Santes 3 anys després. Per això conviden tota la ciutadania i tots els seus antics membres a acostar-se als assajos especials i a fer pinya per la Festa Major. Després d’una primera meitat de temporada en el que el 4 de 8 i la torre de 7 han estat els sostres, els de blau volen anar més enllà el dia 24.

Oriol Garcia ‘Ferro’, el cap de colla, detalla que els objectius per Les Santes passen pels tres castells de 8. “Volem fer el 3, el 4 i la torre de 8. Cal centrar-nos en la torre i el 3 que són els objectius realistes”, explica. I ho fa sense renunciar a anar una passa més enllà. Als assajos s’hi treballarà molt més. “No volem vendre fum però treballarem i molt el 4 de 9 amb folre. Intentarem aprofitar al màxim els assajos de Santes i si arriba, fantàstic. Si no arriba, feina aprofitable pel segon tram”, relata.
 

Assajos especials amb gust de Santes

Per preparar la diada amb les màximes garanties, els Capgrossos ja van amb el ‘mode Santes’ posat des de fa setmanes. I han volgut amarar de gust de la Festa Major alguns dels assajos ja fets. En aquesta mateixa línia, conviden i obren a absolutament tothom els 4 assajos que els queden.

  • Assaig Especial - Divendres 15 de juliol al local + Ruixada-Xeringada i Sangria
  • Assaig Especial ‘Porta un antic’-  Dimarts 19 de juliol al local + Beguda
  • Assaig Especial al local - Dijous 21 de juliol al local + Xindriada i Sardanes
  • Assaig Especial a Plaça de Santa Anna - La Primera Nit de Santes

 

La Primera Nit de Santes
La Primera Nit de Santes


La Primera Nit de Santes, el 22 de juliol a Santa Anna

Com ja és tradició, el darrer dels assajos castellers dels Capgrossos entra al programa de Les Santes i es fa a la Plaça de Santa Anna. Aquell dia, a més, la colla organitza ‘La Primera Nit de Santes’ amb activitat de tarda per la canalla i fins la matinada amb ball. Abans de l’assaig, des de les 18.30h, Ignorantes farà el primer concert per a famílies de la seva trajectòria i acte seguit hi haurà una exhibició dels Big Heads de La Nave. Després de l’assaig, obert a tothom, hi haurà concert ja ben desinhibit i fidel a la seva bogeria pròpia dels Ignorantes i, acte seguit, Dj Lin.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive