Els Capgrossos recuperen el castell de 8 dos anys i mig després
Els Capgrossos recuperen el castell de 8 dos anys i mig després

Els Capgrossos recuperen el castell de 8 dos anys i mig després

Els Capgrossos claven el 4 de 8 a la diada de Gràcia, a dues setmanes del seu Aniversari a Mataró

Dos anys i mig després, els Capgrossos han recuperat els vuit pisos. La colla mataronina ha actuat aquest diumenge a Gràcia on ha descarregat ja d’entrada el 4 de 8. Des de l’octubre del 2019 que no feien aquest castell, des del novembre del mateix any algun altre de 8 pisos. L’estrena ha de ser un revulsiu per la colla.

Una pandèmia sense castells, dos canvis de cap de colla i dos anys i mig després, els Capgrossos s’han reconciliat amb el 4 de 8. Els de la camisa blava van cada maig a Gràcia i la cita acostuma a servir per entrar una marxa més. En un any de molts canvis com aquest, la primera temporada completa post-Covid, també ha estat així. Han fet, i molt ben fet, el 4 de 8. No semblava ni el primer de l’any ni que fes tant del darrer. Seriós i quadrat, el 4 dels Capgrossos ha estat la seva millor nota de presentació. I fins i tot s’ha celebrat com si fos de 9.

El primer 4 de 8 després de dos anys i mig. Foto: Capgrossos
El primer 4 de 8 després de dos anys i mig. Foto: CapgrossosEls altres castells dels Capgrossos a la diada han estat el 4 de 7 amb l’agulla i el 5 de 7, a més dels pilars plantats d’inici i un vano de 5. La colla segueix rodant, sumant hores de castells i afinant estructures perquè amb el pas de les setmanes i mesos es puguin acostar a reptes majors.

A Gràcia també hi han actuant la colla local, la millor amb 4 de 8 i torre de 7, la Jove de Tarragona que ha calcat la diada dels de Mataró i els Nens del Vendrell, amb castells de 7.

Per l’Aniversari, a casa, un pas més?

El castell de 8 de Gràcia ha de servir de revulsiu d’uns Capgrossos que tenen dues setmanes d’assajos abans de la primera gran cita del calendari, l’Aniversari, a Mataró. Actuaran el dia 5 de juny, diumenge de Fira, a la Plaça Gran. La intenció és seguir fent passes endavant.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive