Un dels punts de proves PCR de la campanya massiva a Mataró Parc. Foto: @MartaGomezCat
Un dels punts de proves PCR de la campanya massiva a Mataró Parc. Foto: @MartaGomezCat

Campanya massiva de tests PCR aquest dissabte a Mataró Parc

El Departament de Salut ha habilitat una campanya en diferents taules i punts que efectuen les proves i ofereixen els resultat en 48 hores

Tothom que va aquest dissabte 17 d’octubre al centre comercial Mataró Parc pot sotmetre’s a una prova PCR de detecció de la Covid-19. La campanya de tests massius no s’havia comunicat amb antelació per evitar aglomeracions però la notícia no ha tardat a circular i són centenars les persones que ja s’han fet les proves. En 48 hores tindran el resultat disponible per internet.

Mataró Parc és escenari del primer cribatge massiu de proves PCR que s’efectua a Mataró obert a tota la població. Aquestes campanyes que permeten sotmetre’s al test de detecció del virus s’han anat repetint els darrers mesos als punts més afectats per la pandèmia i, a la capital del Maresme, se n’havien fet en centres escolars d’alta incidència, com el Campeny i l’Angeleta Ferrer.

Proves PCR a Mataró Parc

Proves PCR a Mataró Parc

Fins les 20h d'avui dissabte

El funcionament d’aquesta campanya d’un dia a Mataró Parc és d’allò més senzill. Totes les persones que hi vagin poden accedir a alguns dels punts de proves PCR que el Departament de Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Mataró, el propi centre comercial Mataró Parc i Creu Roja, ha habilitat. De forma ràpida, sense comptar les cues d’espera que ja s’hi han format, les persones se sotmeten a un test PCR amb el compromís de poder consultar el resultat a través de la web ‘La meva Salut’, en un termini de 48 hores.

 • Quan es fa la campanya de PCR? Dissabte 17 de 10:30 a 20h
 • On? A Mataró Parc, a l’entrada.
 • A qui? A majors de 16 anys sense símptomes. 
 • Què cal portar? Cal portar la targeta Catsalut  i en DNI.
 • Quan se sabran els resultats? En 48 hores a ‘La meva Salut’. 

Aquesta campanya estava prevista però s’ha volgut mantenir en secret, per evitar aglomeracions en un moment de noves restriccions a la interacció social i de repunt de la incidència de la malaltia, en plena segona onada de la pandèmia. Aquest és el motiu pel qual Salut, a través de l’ICS i l’Ajuntament van acordar no publicitar el cribatge. En tot el centre comercial hi ha, també, informadors de la pròpia campanya.

 

Arxivat a:

Comentaris (5)

Roser Fa 2 anys
Informació privilegiada? Qui ho sabia? La gent que va a compra ? Recordem que sols hi pot entra segons les restriccions crec que un 30 % . I ens recomanan que ens quedem a casa .....Així s'informa al ciutadà a Mataró.
Rosa Fa 2 anys
Antes de publicar una noticia informaros bien, en ningún momento Salut ha dado horario.
David Fa 2 anys
Em sembla immoral que els tests es facin en un centre comercial , i més en un dissabte
Josep M@ Fa 2 anys
Et recomanen baixar-te i instal·lar l'App La Meva Salut i en cas de ser negatiu t'envien el resultat allà en 48h en cas de ser positiu et truca, et donen un full a on s'explica tot detalladament no s'ha de tenir cap tipus de sintoma es per detectar asintomàtics, en cas de tenir qualsevol dels sintomes que dóna el covid no la fan.
Carlos Fa 2 anys
O sigui que fem test, però no avisem als ciutadans?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive