Armaris de seguretat reforçada per prevenir robatoris a les escoles
Notícies relacionades
Armaris de seguretat reforçada per prevenir robatoris a les escoles

Armaris de seguretat reforçada per prevenir robatoris a les escoles

L’Ajuntament de Mataró té previst instal·lar fins a 13 armaris de seguretat a diferents escoles

Reforçar la seguretat de les escoles de Mataró és un dels objectius que l’Ajuntament s’ha marcat els darrers temps, marcats per diferents entrades per la força als centres per sostreure’n material de valor, sobretot ordinadors i material tecnològic. 

Si fins ara molta de la inversió en diferents escoles s’ha concentrat en reforçar els accessos amb portes i finestres reforçades, el següent pas per mirar de dificultar al màxim possibles robatoris és assegurar l’objectiu dels lladres, posar-los encara més difícil la sostracció. Això passa per armaris de seguretat reforçada. L’Ajuntament té previst d’instal·lar-ne 16. Hi invertirà 58.000 euros.

Els 16 armaris s’instal·laran en una primera fase a:

 • Escola Camí del Cros
 • Escola Camí del Mig Camí del Mig
 • Institut Escola Mar Mediterrània 
 • Escola Les Aigües
 • Escola Torre Llauder
 • Escola La Llàntia
 • Escola Antonio Machado 
 • Escola Josep Montserrat 


La licitació del contracte per proveir aquests armaris de seguretat ja està en marxa. El tema de la seguretat als centres escolars torna a ser actual després d’un altre robatori a l’institut-escola Mar Mediterrània, l’escola que ha estat atacada més cops en pocs mesos. A Mataró s’han succeït diferents casos en escoles de zones diverses.

Els armaris de seguretat tindran capacitat perquè s’hi dipositin fins a 30 ordinadors en cadascun d’ells, seran d’acer i tindran doble tancament. Són armaris específics que haurien de servir per dissuadir als lladres. Les comunitats educatives dels centres afectats així ho esperen.

Arxivat a:

Comentaris (6)

jep Fa 12 dies
estan empeñados en no echarlos del pais a pesar del daño que hacen y a lo que vienen. es algo sospechoso el interes de nuesros politicos en querer que delincan a sus ciudadanos, es para investigar y meterlos en la carcel tanto a estos chorizos como a esos politicos tan sospechosos de quererlos y traerlos para que delincan sin problemas ni carcel ni nada
facil solucion Fa 12 dies
menos gastar dinero otra vez para nada y mas deportarlos a su pais, ya esta bien, esto no puede acabar bien de ninguna de las maneras
Un d'aqui Fa 12 dies
Jo gastaria els diners en un billet al seu pais i apuntar el seu nom perquè no tornin MAI. Res de presó, que després encara surten més violents i amb ganes de cremar-ho tot. A caseta i...
de veritat creuen que servira? Fa 13 dies
tambe fa temps que van dir que havien millorat la seguretat, i no ha servit, aniran amb eines mes potents i ja esta, saben que son impunes, que si els agafen no li passara res, aixo no serveix, l'unica i efectiva sol.lucio es que no estiguin al carrer, que la pena de preso sigui forta, que entrin sempre que robin, que si els agafen ara estiguin 5 anys fora de circulacio, i si al sortir tornen a robar 10 anys mes...la resta, res, possar tirites a una fractura oberta.
Juan Fa 13 dies
a que se llevan los armarios también
Anònim Fa 13 dies
Eso venga gastar dinero, que si alarmas, rejas, armarios, cerraduras, si no cambian las leyes no hay solución, delincuentes si son del pais cárcel, si son de fuera expulsión , yo de paso expulsaba a los inútiles de políticos y legisladores.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
 • Capgròs Comunicació, SL
 • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
 • Telf:93 790 45 46
 • info@capgroscomunicacio.com
 • redaccio@capgros.com
 • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive