Operaris a l'escola Peramàs, un dels centres de Mataró on s'ha reforçat la seguretat. Foto: V. B.
Notícies relacionades
Operaris a l'escola Peramàs, un dels centres de Mataró on s'ha reforçat la seguretat. Foto: V. B.

Millores a les escoles de Mataró per reforçar la seguretat i evitar robatoris

Les actuacions s'han centrat en les escoles Josep Montserrat, Josep Manuel Peramàs, Camí del Mig, Les Aigües i Torre Llauder

L’Ajuntament de Mataró ha dut a terme, com cada any, obres de millora a les escoles i instituts de la ciutat, de cara a millorar-ne les instal·lacions però també a reforçar-ne la seguretat per poder prevenir els robatoris

En el primer àmbit, les més destacades de cara al nou curs són, per una banda, la substitució de la coberta del parvulari de l’institut escola Mar Mediterrània. Per l’altra, la cinquena fase de la renovació de les cobertes de l’escola d’educació especial Les Aigües i de l’escola Camí del Cros.

A les escoles Josep Montserrat, Josep Manuel Peramàs, Camí del Mig, Les Aigües i Torre Llauder s’han dut a terme diverses actuacions per millorar la seguretat i evitar possibles robatoris, un fet que va esdevenir una veritable plaga als centres educatius de Mataró, en especial els anys 2019 i 2020. 

A banda, s’hi sumen les actuacions a nou equipaments educatius per millorar la seguretat d’utilització i accessibilitat a l’interior de l’edifici, la seguretat envers els riscos de caigudes i l’evacuació dels ocupants, i la connexió al TubVerd de l’escola bressol Tabalet i les escoles Camí del Mig i Torre Llauder. El pressupost que l’Ajuntament ha destinat aquest estiu per totes aquestes actuacions és de 579.417,56 €.

Arxivat a:

Comentaris (5)

Res Fa 1 any
el Alcalde David Bote no gastara dinero en echar gentuza y delincuentes y si en medidas postureo de hacer que hace algo para seguir acogiendo gentuza de marruecos por unos cuantos votos. Asi de traicionero es este señor. Si quisiera los mandaria echar o simplemente no acogerlos solo por la pasta que le dan en Madrid y Bruselas
Shark Fa 1 any
Doing what they say, ie increase security, this puts more money into the pockets of Mr Bote and his cronies, Exporting the criminals... That would stop black money , going to the back pockets. Reminder,,,people get what they vote for, at the moment its fraud,corruption and crimes against the people.
Anònim Fa 1 any
Fem apostes de quan trigaran a tornar a robar les mesures no serveixen per res, són les lleis les que han de canviar, pq si ets reincident i no passa res, doncs apa a seguir robant total res a perdre, ara si anessin a la preso i presó no hote amb tots els serveis, i si són de fora expulsió a la primera, potser això no passaria.
Mataroní empipat Fa 1 any
En lloc de solucionar el problema de la onada de delinquencia, gastem mig milió d'euros en mesures de seguretat. Si no poden entrar a les escoles entraràn a les nostres cases. Sr. Bote, haig de recordar-li que una part important del seu càrrec es protegir la ciutadania????
la millor prevenció. Fa 1 any
Molt lamentable el que hem viscut a l'escola. Robatoris seguits. La millor prevenció és l'educació dels nens i nenes de l'escola. I als que han agafat, em sap greu, expulsió immediata al seu país. . Ja està bé de mantenir delinqüents que posen en perill l'educació de la gent pobre hagi nascut on hagi nascut.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive