L'Institut Escola Mar Mediterrània ha patit un altre robatori. Foto: IE Mar Mediterrània.
L'Institut Escola Mar Mediterrània ha patit un altre robatori. Foto: IE Mar Mediterrània.

Redacció

Tornen a robar a l’Institut Escola Mar Mediterrània de Mataró

El centre educatiu del barri de Cerdanyola exigeix solucions immediates per fer front als robatoris i inseguretat

Plou sobre mullat. La matinada de divendres a dissabte uns lladres van tornar a entrar a l’Institut Escola Mar Mediterrània. “Per enèsima vegada”, denuncien des del centre. Van esbotzar les portes que van voler i, a banda de tot el material que van robar, van ocasionar destrosses importants a les instal·lacions i a les aules.

Fonts del centre expliquen que “els lladres van entrar tres vegades en una sola nit” i que es troben “en una situació molt vulnerable. Estem enrabiats de les destrosses que han ocasionat. Constantment patim aquests saquejos i no podem oferir a l’alumnat l’educació de qualitat que mereix. Mentre es parla de competències, continguts, sabers, decrets, nou currículum i oposicions, s’està oblidant el més important per a nosaltres: l’educació, la convivència i el respecte".

Els professors i professores de l’IE Mar Mediterrània es mostren extremadament preocupats pel futur educatiu dels seus alumnes, del barri de Cerdanyola i de la ciutat de Mataró. De la mateixa manera, informen que ja no queda res de valor al seu centre educatiu perquè el material que encara quedava se l’han emportat per fer-ne custòdia.

Els professionals de l’escola sentencien: “Ja no volem més reunions ni promeses, volem solucions!”.
 

 

Comentaris (5)

filo Fa 1 any
hay algun dia que no roben una escuela, una tienda, un coche, una moto o un movil en Mataro? yo lo unico que me alegraria que nos robaran es a este alcalde que no hace nada para parar esto, es que ni se le oye hablar de esto, al menos ves algunos alcaldes quejarse de la inseguridad pero este solo esta para las fiestas
Escola aparcadero... Fa 1 any
Les escoles institut són la nostra de la deixadesa del Departament Educació. Venen un bon projecte i només volen concentrar la immigració. Això és diu classisme. I el que fa l'Ajuntament és complicitat. A més sumem els robatoris constants... Algú hauria de dimitir... Però a Educació saben més que Déu... Insultant. Sort dels profes
sllore Fa 1 any
¿quieren concentrar la inmigración? Si Cerdanyola es un gueto no es por culpa de la Generalitat o del Ajuntament. A ver si ahora hay que ir dándoles viviendas en el centro de Mataró. Por otro lado, parece lógico que sin vehículo propio y con una media de más de 2 hijos por familia, los inmigrantes deseen escolarizar a sus hijos lo más cerca posible de su casa. Respecto a este caso, resulta obvio que se trata de alumnos o de ex alumnos.
Mala Educació. Mals Mestres. Fa 1 any
I sí els pispes que han entrat a robar són gent vulnerable? Si no tenen recursos, què han de fer? Millor a l'escola de nit què no pas a casa un particular. Ah, em podeu dir a quines escoles es dòna educació de qualitat??? Jo això no sé què vol dir.
Xxx Fa 1 any
Potser sin mateixos alumnes o menas que hi han un munt. Educació de qualitat es va perdent
María Fa 1 any
Potser si el govern no hagués de gastar tants diners en comprar nous ordinadors podria invertir més per donar solucions per a persones vulnerables. Cada cop que es roba en una escola els alumnes hi perden molt, directament, perden oportunitats també. I de bons mestres n'hi ha molts, a vegades cal obrir la mirada positiva.
mct Fa 1 any
Que parles tu?
Caram! Fa 1 any
¿Però que no havia dit l'Ajuntament que havia reforçat la seguretat a les escoles?
Perico de los palotes Fa 1 any
Uno ya no sabe que mas comentar aquí, ya que es una realidad la decadencia de la ciudad de Mataró y en general del resto de España. Veremos cuando será el siguiente asalto, y seguramente no tardará mucho viendo que quien tiene responsabilidades para evitar esto no hace lo suficiente para que esto tenga un coste suficiente para que se piense muy mucho cometer estos tipos de actos.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive