L'alcalde de Mataró David Bote. Foto: R.Gallofré
Notícies relacionades
L'alcalde de Mataró David Bote. Foto: R.Gallofré

L’alcalde creu que la residència d’estudiants “demostra que Mataró és una ciutat atractiva”

L’alcalde David Bote celebra l’arribada del nou equipament com a “element tangible i concret de l’aposta pel districte TecnoCampus”

Molt content perquè “és una arribada molt positiva per Mataró”. L’alcalde David Bote celebra que la residència d’estudiants privada del TecnoCampus ja tingui qui l’impulsa i calendari i creu que és un exemple del bon moment de la ciutat: “estem atraient inversions i es demostra que Mataró és una ciutat atractiva per camps com l’emprenedoria o la formació”, assegura.

Bote feia referència a l’anunci del Grup Bonanova que la tardor del 2023 obrirà portes la primera residència d’estudiants universitaris de la capital del Maresme, a tocar del TecnoCampus. “Fa temps que hi treballem i aquesta és la primera opció que ha cristal·litzat. És important perquè reforça el projecte del TecnoCampus i l’aposta pel que anomenem el Districte TecnoCampus que suma un nou element tangible i concret”, valora a Capgròs David Bote.

Una ciutat que atrau inversions


L’alcalde posa en valor que “pot ser una residència no només per a estudiants universitaris, també a l’estiu venen estudiants vinculats a l’àmbit de la recerca i cada cop s’atreuen més investigadors de fora qie hi poden tenir cabuda”. Bote va més enllà i aposta perquè després d’aquesta puguin arribar noves residències: “estem veient com arriben a la ciutat inversions importants com un hospital o ara la residència, també veiem com Mataró té sovint totes les places hoteleres ocupades o sigui que entenem que hi ha espai per a nos equipaments com aquest i que Mataró està ocupant el seu lloc en quant a emprenedoria, formació i recerca”, valora.

La residència s’ubicarà a part de l’edifici del Rengle. Bote recorda que aquest “va ser creat com a punt de suport a les torres i la universitat del Tecnocampus i ja acull l’escola de salut, aules, la part acadèmica o laboratoris de biotecnologia”.

Enigmàtic, a més, l’alcalde ha anunciat que “hi haurà una sorpresa per després de l’estiu” sobre aquest sector en desenvolupament.

Comentaris (4)

Toni Fa 11 dies
Sobretot atractiva i relaxant per passejar i sortejar: patinets., bicis , excrements animals, brutícia etc etc.per això alguns mataronins marxen de la nostra ciutat.
Mataroní empipat Fa 13 dies
El Sr. Bote es excepcional: Levita a l'aire en mig dels núvols, desafiant les lleis de la gravetat. I per aixó no toca de peus a terra! Ha perdut el contacte amb la realitat i el que ell cregui, cada vegada ens interessa menys. La realitat es un altre. S'ho te de fer mirar.
Marcos Alucino Fa 13 dies
Atractiva 100% sobre todo para la delincuencia y el ocupeo
jordi Fa 13 dies
Definitivamente el Bote tiene un problema con sus deditos.....cada vez que tiene q mentir ( y eso es dia si dia también ) junta sus deditos en plan conexión cosmica para transmitir " mira q honrado soy " y en el fondo nos la esta colando hasta el idem....en fin tendrá un asesor de imagen q estrá a su altura olo habra visto en alguna serie de trama política?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive