L'Hospital de Mataró té un 50% més d'ingressos. Foto: R. G.
L'Hospital de Mataró té un 50% més d'ingressos. Foto: R. G.

50% més d’ingressos per Covid-19 a l’Hospital de Mataró

La situació sanitària del centre del Consorci Sanitari del Maresme a dia d’avui és de 24 ingressats (50% més) i 4 morts la darrera setmana

Les dades de la darrera setmana de l’Hospital de Mataró confirmen que la incidència real de la Covid-19 a la ciutat va en augment, en la línia de tot Catalunya i l’Estat. La situació sanitària de l’Hospital a dia d’avui és de 24 persones ingressades, 5 d’elles a la Unitat de Cures Intensives. Cal lamentar la mort de 4 persones en el decurs dels darrers 7 dies.

4 morts la darrera setmana quan l'anterior van ser 2 les defuncions

La Covid-19 segueix estant al centre de les actuacions de l’Hospital de Mataró. El centre gestionat pel Consorci Sanitari del Maresme veu com, sense arribar als nivells dels mesos de març o abril, el degoteig d’ingressos no para de créixer. 24 persones ingressades com a balanç de la situació actual suposen 8 més que els que hi havia una setmana enrere: el repunt és del 50% en el nombre de persones ingressades per Covid-19 a l’Hospital.

També les 4 persones mortes aquesta darrera setmana són el doble que el saldo de l’anterior, quan les defuncions al centre hospitalari mataroní van ser 2. Les dades han de servir per extremar totes les precaucions en un moment, amb l’inici de curs escolar i la finalització de les vacances, en què els experts i autoritats sanitàries apunten a la possibilitat de repunts importants i una major transmissió del virus. 

L’atenció a la Covid-19 des del Consorci

La situació davant la pandèmia torna a posar l’atenció sobre el Consorci Sanitari del Maresme. Cal recordar que l’ens gestor de l’Hospital de Mataró planteja un nou abordatge integral del virus en una nova etapa en la que el risc de rebrot i de nova emergència sanitària és latent. El que planteja el Consorci és aprendre de l’experiència adquirida i guanyar en eficàcia a l’hora d’actuar des dels punts de vista assistencial, de recerca i social.

Arxivat a:

Comentaris (2)

Ferrán Fa 1 any
Crec, que las personas que Morena al hospital, tiindrian que escriure, si tambe, te nian altres enfermedads y, si años mort de cocido, o, tambe per complicacions de Tot una mica
Ciutadana Fa 1 any
Con que nos digan cuanta gente muere normalmente cada mes por ejemplo años anteriores y nos digan cuanta gente muere cada mes desde el inicio de la pandèmia es suficiente. Ahí veríamos la diferencia. No hay iria mal que nos informara de esto la dirección del Hospital. Es un cálculo fácil. Que ojo si quieren informar con detalles de los muertos de Covid y los de sin Covid mejor pero si no con ese cálculo sencillo indicado nos haríamos una idea en especial para concienciar a los negacioni
Paqui Fa 1 any
Suposo que és farà 50 % de proves i visites menys. Ah espera que ni es feien abans del nou rebrot a l'hospital de Mataró, quina barra tenen però bé que cobren dels contribuents a través de la seguretat social amb la crisi que hi ha de la gent amb ERTES.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive