El nou sociosanitari es construirà davant de l'Hospital de Mataró, quan tingui pressupost
El nou sociosanitari es construirà davant de l'Hospital de Mataró, quan tingui pressupost

30 morts per Covid en 2 setmanes a l’Hospital de Mataró

Les dades d’ingressats es mantenen estables respecte la setmana passada però creix el nombre de morts

30 morts en 15 dies és el balanç dels efectes de la segona onada de Covid-19 a l’Hospital de Mataró. Són dades dures, que no s’havien viscut des de la passada primavera, però alhora val a dir que després del repunt d’ingressos de la setmana passada, amb les darreres dades les xifres d’ingressats no han seguit creixent.

La darrera setmana han mort a causa de la Covid-19 18 persones a l’Hospital de Mataró. És un 50% més que les de la setmana passada, quan eren 12 i eleva a 30 el nombre de defuncions dels darrers 15 dies. Són dades de mortalitat altes, que feia mesos que no es vivien al principal centre hospitalari de la comarca. 

Aquest creixement de la mortalitat arriba just en la setmana en què s’ha conegut estadísticament que  en aquesta segona onada moren tres vegades menys malalts de Covid ingressats en UCI que al principi de la pandèmia.I és que si durant la primera onada morien aproximadament el 15% dels pacients de Covid ingressats en UCI, ara són el 5%. Això és així perquè els professionals tenen més coneixements sobre la malaltia.

Hospital UCI B Control planta. Foto: CSdM

Hospital UCI B Control planta. Foto: CSdM

Estabilitat a nivell d’ingressos

A 3 de novembre, el balanç de la darrera setmana facilitat pel Consorci Sanitari del Maresme és de 114 pacients ingressats per Covid.19 a l’Hospital de Mataró. Són només 4 més que els 110 que hi havia una setmana enrere.  La UCI registra avui 18 llits ocupats per malalts del virus, la mateixa dada que la setmana passada. Cal considerar que després de la posta en funcionament de la UCI B de l’Hospital el total de llits per a crítics és de 22, pel que 18 segueix sent una ocupació de llits molt alta. La pressió hospitalària a cures intensives segueix sent molt alta. 

Arxivat a:

Comentaris (2)

astrid Fa 2 anys
Si es moren el 5% de mitjana a les UCI, i en tenim 18 ingressats a les mateixes, com se n'han mort 18 aquesta setmana? On moren?
Imma Fa 2 anys
Q grands són els professionals de l, Hospital de Mataró.. ?? en hora bona, sou unics i moooolt aparició. ??

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive