Els turistes que el visiten posen un notable alt al Maresme
Els turistes que el visiten posen un notable alt al Maresme

Els turistes que el visiten posen un notable alt al Maresme

La valoració dels turistes a internet puntua amb un 8,51 els atractius turístics, un 8,12 els restaurants i un 7,84 els allotjaments

vlm capgros 03
 

El Maresme es consolida com a destí turístic de referència, amb una valoració positiva per part dels visitants, segons el Monitor de Reputació Turística Online del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona. L'índex de Reputació Online (conegut com a iRON) per als atractius turístics de la comarca ha obtingut una puntuació impressionant de 8,51 sobre 10 aquest any, mantenint la tendència positiva de l'any anterior.

Destaca especialment l'enogastronomia, amb un iRON de 9,51, i el turisme actiu, amb un 9,18, que es mantenen com a punts forts de la comarca i superen la mitjana de la regió de Barcelona. Aquests dos elements continuen liderant el rànquing i són clarament apreciats pels visitants. A ells els segueixen la natura (8,78), la cultura (8,62), les atraccions (8,45), les platges (8,39), l'autocaravana (8,23), l'oci nocturn (8,13) i el comerç (8,03). Un total de més de 74.000 opinions han estat registrades en relació als atractius turístics de la comarca.

Els restaurants de la zona també reben una valoració excel·lent, amb una puntuació de 8,12 basada en més de 101.200 opinions. Aquells restaurants que són considerats més turístics o que han estat catalogats com a referents gastronòmics, inclosos en el "Club gastronòmic", obtenen una puntuació encara més alta de 8,80, superant la mitjana regional de 8,36.

Els allotjaments de la comarca han obtingut un iRON de 7,84, basat en l'anàlisi de més de 190.500 opinions. El personal dels allotjaments destaca amb una puntuació de 8,83, juntament amb la ubicació, que rep un 8,61. Altres aspectes considerats són la neteja (8,46), el confort (8,31), el preu (8,20) i les instal·lacions (8,12), demostrant que l'aposta del Maresme per la sostenibilitat en el sector turístic està donant els seus fruits.

Calella lidera la llista de municipis amb més opinions sobre recursos turístics, seguit de prop de Santa Susanna, Malgrat de Mar i Mataró. Les mitjanes de valoració més altes es troben als municipis de Dosrius i Tiana, amb una puntuació superior a 8,5, segons les dades del Monitor de Reputació Turística Online.

Aquestes valoracions positives reforcen la posició del Maresme com a destí turístic de qualitat i són un estímul per continuar treballant en l'atractiu i la sostenibilitat de la comarca per als visitants.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive