Atenció: un altre cap de setmana sense trens fins a Barcelona
Atenció: un altre cap de setmana sense trens fins a Barcelona

Atenció: un altre cap de setmana sense trens fins a Barcelona

La línia R1 de Rodalies acabarà a Badalona dissabte i diumenge per tercer i darrer cap de setmana en dos mesos

Per tercer cop en dos mesos, els maresmencs que vulguin anar a Barcelona en tren han de saber que aquest cap de setmana l’R1 acaba a Badalona. Un cop allà toca caminar fins a l’estació de metro (10 minuts). O això o escollir un altre sistema de transport a la capital catalana. Segons l’anunciat, és el darrer cap de setmana que la línia maresmenca no presta servei amb normalitat.

El guió és el mateix que en els dos anteriors caps de setmana d'afectacions. Les obres de La Sagrera comporten que l’R1 arribi només fins a Badalona. Tots els trajectes, en horari habitual, arriben o s’inicien a l’estació de Badalona. No van més enllà.

Així doncs alerta, que ni dissabte 12 ni diumenge 13 no funcionarà amb normalitat l’R1 de Rodalies. En els anteriors caps de setmana sense servei complet s’han registrat, a més, aglomeracions en els mitjans alternatius com els busos.

Més de 30.000 persones afectades

Els viatgers de Rodalies que transitin pel Maresme cap a Barcelona, doncs, hauran de fer transbord a la línia 2 de metro, a la parada Badalona Pompeu Fabra. Aquells usuaris que utilitzin l'abonament de transport gratuït de Rodalies podran fer-lo servir, excepcionalment, per accedir al metro. Segons Renfe, l'R1 transporta 41.450 viatgers un dia feiner i 30.409 el cap de setmana.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive