Estació de tren Renfe. Foto: R.gallofré L’R1 no arriba a Barcelona ni dissabte ni diumenge
Notícies relacionades
Estació de tren Renfe. Foto: R.gallofré L’R1 no arriba a Barcelona ni dissabte ni diumenge

L’R1 no arriba a Barcelona ni dissabte ni diumenge

Segon cap de setmana d’alteracions a l’R1 per obres a la Sagrera: les expedicions acabaran i s’iniciaran a Badalona

VLM Capgros 1350x366 0322
 

Si aquest dissabte o diumenge heu d’anar a Barcelona amb l’R1 des del Maresme que sapigueu que el tren no hi arriba. Fins a Badalona i gràcies, i llavors a fer transbord al metro caminant un trosset. Aquest dissabte 29 i diumenge 30 d’octubre serà el segon cap de setmana empipador sense connexió ferroviària amb la ciutat comtal.

Ni dissabte, ni diumenge. Durant dos dies l’R1 no connectarà amb Barcelona i les expedicions acabaran o sortiran de Badalona. És un patró que ja es va donar del 17 al 19 de setembre, amb l’agreujant llavors que tampoc dilluns hi va haver servei fins a la capital catalana. Aquest cop el tall se circumscriu al cap de setmana estricte. Ni dissabte ni diumenge. Dilluns el servei ha de funcionar amb plena normalitat. Essent pont de la Castanyada i Tots Sants s’espera menys usuaris a la línia.

Els viatgers hauran de fer transbord a la línia 2 de metro, a la parada Badalona Pompeu Fabra. Aquells usuaris que utilitzin l'abonament de transport gratuït de Rodalies podran fer-lo servir, excepcionalment, per accedir al metro. Segons Renfe, l'R1 transporta 41.450 viatgers un dia feiner i 30.409 el cap de setmana.

Aquest no serà el darrer cap de setmana que els milers d’usuaris maresmencs de l’R1 no arribaran en tren fins a Barcelona: es quedaran a Badalona i un cop allà empesca-te-les amb el metro. Quinze dies més tard, el cap de setmana del 13 i 13 de novembre, passarà per tercer i darrer cop.

 

Comentaris (2)

Mataroní empipat Fa 3 mesos
No arriba ni dissabtes ni diumenges i arriba amb retard (si arriba) els dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres. Servei penós. Sr. Bote, a on son els aparcaments dissuasoris que havien d'animar a la gent a fer servir el tren? El port? No em faci riure.
luis Fa 3 mesos
Es indignante. Yo he puesto varias quejas y la respuesta es que todo el mundo lo entiende porque nadie se queja... por favor! todos los afectados escribid una queja a renfe, a gencat o donde queráis pero que quede por escrito! que luego encima se nos recochinean... Gracias

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive