Imatge d'arxiu del CHM. Foto: CH Mataró

El CH Mataró s’estrena a l’OK Lliga amb derrota a casa

L’Adiss Hockey Rivas remunta a la segona part (3-5)

No ha pogut ser. Malgrat un inici de partit del tot esperançador, el Club Hoquei Mataró ha perdut a casa en el retorn de l’equip a l’OK Lliga. El conjunt de la capital del Maresme rebia l’Adiss Hockey Rivas, club que aquesta temporada debuta a la màxima categoria. L’equip de Mataró ha arribat al descans amb un avantatge de dos gols (2-0), però a la segona part s’ha desinflat.

“Caldrà ser constants i molt sòlids en tots els partits. Seria el pas previ a poder aconseguir victòries”, explicava abans de començar la temporada l’entrenador del CH Mataró, Joan Carles Vadillo. El seu equip ha ofert bons símptomes durant la primera meitat, però no ha pogut mantenir el bon to a la represa. Ha faltat aquesta solidesa i constància que demanava l’entrenador.

En els primers minuts del partit, Abel Moya, nou fitxatge del CHM procedent del Sant Cugat, inaugurava el marcador del Jaume Parera i León. Ferms en defensa, els mataronins no han concedit res durant aquesta primera meitat. L’equip local fins i tot ha pogut arribar al descans amb un altre gol d’avantatge. A 06:39 per la botzina, Oriol Lladó feia el 2 a 0.

Ja a la segona part, la dinàmica del partit ha canviat totalment. En poc més de dos minuts, el Rivas ja havia empatat el duel (2-2). La inspiració de Sergio Martín, autor dels dos gols, equilibrava l’enfrontament. A quinze minuts pel final, Miguel Cañadillas situava per davant l’equip madrileny (2-3).

El CH Mataró reaccionava amb l’empat de Marc Ollé a 07:01 perquè sonés la botzina (3-3), però només seria un miratge. Una altra vegada Miguel Cañadillas, autor dels últims dos gols, responia amb contundència en qüestió de dos minuts (3-5). Ja no hi hauria temps per a res més i els punts volaven cap a Madrid. Propera parada: Reus.