Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

Victòria plàcida del Quadis a Madrid

El conjunt de Mataró es desfà del Canoe (5-14)

El Quadis Centre Natació Mataró necessitava un cop d’efecte després dels últims resultats. Les derrotes contra Barcelona i Sabadell, sobretot aquesta segona per la contundència del resultat, havien deixat un mal regust a l’equip que entrena Andrei Iosep. La reacció mataronina ha arribat aquest cap de setmana, en el desplaçament a la piscina del Real Canoe de Madrid.

El CN Mataró va anar sempre per davant en el marcador. El conjunt local només va ser capaç d’establir l’empat a un momentani en els primers compassos del partit. Ja al final d’aquest primer parcial, el 2 a 4 que hi havia en el marcador marcava una clara tendència. Aquesta es va accentuar durant el segon període; el Quadis seguia contundent en atac i va marcar tres gols més. A l’altra banda de la piscina, la defensa mataronina va ofegar tots els atacs del Canoe (0 a 3 de parcial).

El 2 a 7 deixava el partit pràcticament sentenciat, però el Mataró seguiria agradant-se després del descans llarg. La dinàmica ofensiva no patia alteracions i, amb quatre gols més, el Quadis repetiria el primer parcial del partit (2-4). L’últim quart també cauria a favor dels mataronins, amb un definitiu 1 a 3 que permetia establir la diferència final en un notable +9 (5-14). L’equip del Maresme va ser molt superior i ho va demostrar des del primer fins l’últim minut.

L’efectivitat en les jugades de superioritat (40% del Mataró per 0% del Canoe) va ser un factor determinant per entendre la diferència entre un i altre equip. A més a més, ningú del Canoe va fer més d’un gol. A la banda del Quadis, va destacar Pau Campos amb 4 dianes. Però jugadors com Tom de Weerd (3), Airam Arizaga (2) o Víctor Andrade (2) també van fer brillants aportacions ofensives. El Quadis és setè amb 29 punts.