Imatge d'arxiu del Quadis. Foto: R. Gallofré

El Quadis agafa aire a la piscina del Canoe

Victòria dels mataronins (9-10) després de caure a Romania

El Quadis Centre Natació Mataró ha tornat al camí de la victòria després de tres derrotes seguides a la lliga i de caure en l’anada dels quarts de final de la LEN EuroCup. Els mataronins perdien dimecres a la piscina de l’Oradea per 12 a 9 i, amb poc marge per a la recuperació, afrontaven la sempre complicada visita a la piscina del Canoe de Madrid. L’equip de Beto Fernández va saber competir i es va emportar la victòria en un final molt ajustat.

El CN Mataró va reaccionar al gol inicial del Canoe gràcies, en bona part, a una gran efectivitat en les jugades d’home de més. El Canoe, però, sabria mantenir el ritme ofensiu i arribava al descans a només un gol dels mataronins (5-6). L’equip de Beto Fernández, ja sempre per davant en el marcador en aquest moment, seria incapaç, de totes maneres, d’obrir una escletxa definitiva.

El partit entrava en l’últim quart i el Mataró mantenia un gol d’avantatge (8-9). Ramiro Veich va fer el desè del conjunt maresmenc i poc després el Canoe va tornar a posar emoció als instants finals del partit (9-10). El marcador ja no es va moure més perquè els dos porters i les defenses respectives així ho van evitar. D’aquesta manera, el Quadis aconseguia una soferta però important victòria abans de centrar els seus esforços en el partit de tornada de l’EuroCup. Dissabte que ve, a Mataró, l’equip local buscarà la remuntada.