Natxo Ariño dirigint un atac de la Unió. Foto, Joan Ventura.

Victòria de l’Homs i altres partits de la jornada

L’equip de Charly Giralt suma un nou triomf a casa, aquesta vegada davant el Tarragona (75-66)

L’Homs UE Mataró continua amb pas ferm camí de la permanència a LEB Plata. Aquest cap de setmana ha superat a casa el Tarragona i ara ja suma nou victòries en vint-i-una jornades. Repassem el moment de la UEM i altres partits del cap de setmana amb protagonisme per als equips de Mataró.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 75-66 Tarragona

El 23 a 8 del primer quart va marcar el partit. El duel, molt més igualat en els següents parcials, es va resoldre a favor del conjunt de casa gràcies al magnífic inici de l’equip de Charly Giralt. Jordi Juanola (25 punts), Joelvin Cabrera (15 punts i 5 rebots), Omaru Toure (9 punts i 4 rebots) i Pape Sall (6 punts i 8 rebots) van destacar en les estadístiques.

• Sanfer 56-61 Homs UE Mataró Femení Maresme

Un formidable últim quart (8-15) va donar la victòria a les mataronines en la seva visita a l’equip asturià. Fins a quatre jugadores del conjunt de la capital del Maresme van arribar o, fins i tot, superar la barrera dels deu punts: Ariadna Talaverón (14), Àngels Farré (11), Paula Tutusaus (10) i Blanca Chasco (10).

• Unicaja 79-59 Talenom Boet Mataró

El contundent parcial de 30-5 en l’últim període va enviar en orris la feina feta fins aleshores pel Talenom Boet. Les de Mataró, que entraven a l’últim quart per davant en el marcador, es van desfer com un terròs de sucre. Ariadna Magriñà i Olga Ruano (15 cada una) van fer més de la meitat dels punts del seu equip.

• Alfindén 81-78 Mataró Parc Boet

Segona derrota seguida, tercera en els últims cinc partits, del Mataró Parc Boet. El conjunt de Mario Lousame encaixa, d’aquesta manera, la seva sisena desfeta del curs i perd la segona posició (mateix balanç 15/6 que el Castelldefels). El 22 a 12 del darrer quart va ser definitiu per entendre la derrota a la pista aragonesa.

Waterpolo

• Canoe 8-19 Assolim CN Mataró

Plàcida victòria de l’equip de Dani Ballart, que segueix segon a la lliga.

• SolarTradex CN Mataró 7-20 Sabadell

El 0 a 5 inicial ja indicava per on anirien els trets. El Sabadell, segon classificat de la Divisió d’Honor, va ser molt superior i es va emportar la victòria. Eudald Flaqué va fer 3 dels gols del CN Mataró, que és sisè a la classificació.

Hoquei patins

• CH Mataró 1-5 Noia

Nova derrota del Club Hoquei Mataró, que és el cuer destacat de l’OK Lliga. Jordi Pérez, encara a la primera meitat, va retallar diferències momentàniament (1-2), però el Noia va jugar amb més constància i regularitat.

• Lidergrip CH Mataró 6-1 Alcobendas

Còmoda victòria a casa del Lidegrip davant el cuer de la màxima categoria.

Futbol

• CE Mataró 0-0 Can Gibert

Empat insuficient del Mataró a casa. L’equip groc-i-negre abandona l’última posició, però no aconsegueix sumar de tres en tres per fer un bon salt a la classificació. El Mataró ha empatat cinc dels últims sis partits.

• Terrassa 1-2 CE Mataró

Jasmina Chamarro i Laia Martí, aquesta segona en el 87’ i quatre minuts després del gol de l’empat del Terrassa, van donar la victòria a les mataronines, que d’aquesta manera reforcen la quarta posició a la taula.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 33-33 Sant Cugat B

El Hapo guanyava de sis al descans (20-14) però a la segona meitat es va deixar empatar. Pol Colomer, autor de 9 gols, va liderar l’atac del conjunt de la capital del Maresme.

Futbol sala

• Futsal Marlex Mataró 6-2 La Nucía

Brillant victòria a casa del Futsal davant el segon classificat. D’aquesta manera, els de Mataró, que són tercers, retallen punts i se situen a cinc unitats del seu rival d'aquest cap de setmana. Són 22 jornades de lliga i el Futsal només ha perdut 2 partits.

• Futsal Aliança Mataró 4-3 El Morell

El Futsal no va anar mai per darrere en el marcador, però va haver de suar de valent per sumar la victòria a casa. Ho va fer gràcies a un últim gol de Laura Borges. Les mataronines són sisenes.