Clara Cambray, jugadora del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim CN Mataró guanya a Madrid

Segona victòria del conjunt de Dani Ballart després de l’aturada per seleccions, aquesta vegada a la piscina del Canoe (8-19)

L’Assolim Centre Natació Mataró segueix pressionant el líder de la lliga, el Sant Andreu, després de sumar dues victòries en els primers dos partits un cop superada l’aturada per seleccions. La segona, aquest dissabte al migdia a la piscina del Canoe de Madrid. Les mataronines, que entre setmana ja havien sigut molt superiors davant el Catalunya (7-25), ho han tornat a ser a casa del Canoe (8-19).

El gol inicial del conjunt madrileny només ha sigut un miratge. En un tres i no res el CN Mataró ja havia capgirat la situació. Al final del primer quart, l’equip de Dani Ballart ja manava còmodament (1-4). El segon període ha sigut estrany perquè només ha registrat un gol, el cinquè del Mataró (1-5). L’actual segon classificat de la lliga no ha concedit res, però no ha pogut exhibir el seu habitual poder ofensiu.

El canvi de dinàmica ha sigut important ja en el tercer quart. De l’únic gol vist en l’anterior parcial, a onze en total durant aquest període. El Canoe s’apuntava el primer d’aquest reguitzell (2-5), però el Mataró respondria amb contundència. Els 8 gols anotats pel conjunt de Ballart en aquests minuts liquidaven el partit completament. Al final del període, el resultat era prou clarificador (4-13).

L’intercanvi de cops final serviria per acabar de definir el resultat (8-19) i deixar constància que el CNM afronta la segona meitat de la temporada amb totes les possibilitats de lluitar pels títols fins al final.

Silvia Avegno, autora de 5 gols, ha sigut la màxima golejadora del partit. En aquest apartat estadístic també han destacat Martina Claveria (4), Clara Cambray (3) i Mireia Guiral (3). Dimarts, a Terrassa, el CN Mataró espera seguir amb la bona dinàmica de resultats. L’equip que prepara Dani Ballart visitarà la piscina del quart classificat, un rival sempre incòmode.