Foto d'arxiu del Lidergrip Mataró. Foto: CH Mataró

El Lidergrip goleja a casa

Victòria còmoda del conjunt de Mataró davant el cuer, l’Alcobendas (6-1)

L’Alcobendas, últim classificat de l’OK Lliga amb divuit derrotes en divuit partits, no ha sigut rival pel Lidergrip CH Mataró. L’equip que entrena Oriol Perarnau s’ha desfet fàcilment del cuer en el partit disputat aquest dissabte a la tarda al pavelló municipal Jaume Parera i León. D’aquesta manera, el Lidergip consolida la seva posició a la zona tranquil·la. Després de disset partits jugats, el conjunt de la capital del Maresme és vuitè amb 22 punts. El balanç (set victòries, un empat i nou derrotes), parla d’un equip ferm a la màxima categoria de l’hoquei sobre patins estatal.

El primer gol del partit ha tardat més de deu minuts en arribar, quan Olga Juanola ha avançat a les mataronines culminant una acció de falta directa. Un minut i mig després, el resultat ja era de 3 a 0. Gairebé sense temps per a respirar, el Lidergrip trencava el partit amb dues dianes més. Les seves autores, Thaïs Pérez i Carla Naranjo.

Poc abans del descans, María Castelo ha fet l’únic gol visitant. El partit, amb el 3 a 1 en el marcador, quedava obert de cara a la segona meitat. De totes maneres, la superioritat del Mataró semblava evident. Així quedaria demostrat en el segon acte del duel. En els primers compassos de la represa, Ariadna Martínez i Nina Almirall s’encarregarien de deixar el partit del tot sentenciat amb els gols del 4 a 1 i del 5 a 1 respectivament. La mateixa Nina Almirall, a 11:32 de final, faria el definitiu 6 a 1.

La victòria davant l’Alcobendas, del tot esperada, no resta mèrit a la bona campanya que aquesta temporada està tornant a fer el Lidergrip. L’objectiu de la permanència, cada vegada més a l’abast, sembla qüestió de setmanes. La fortalesa competitiva del conjunt de Mataró l’està consolidant a la categoria d’or de l’hoquei sobre patins.