Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

Tercera derrota seguida del Hapo Joventut

Les mataronines cauen a casa davant el Mislata (32-35)

Clara Poo va fer 11 gols, més d’un terç del total del seu equip. La xifra és impressionant i fa evident l’extraordinari partit de l’actual sisena màxima golejadora del campionat. Un gol més fins ara a la lliga, 41, en suma Ona Muñoz, que és tercera a la llista de millors canoneres. Ella en va marcar 7, en aquest partit contra el Mislata. En total, doncs, entre Poo i Muñoz van fer 18 gols. De totes maneres, aquesta connexió golejadora va resultar insuficient per imposar-se al conjunt valencià.

El Hapo Joventut va anar a remolc durant tot el partit. Per començar, parcials de 0 a 2, 2 a 6 i 3 a 10 ja a l’equador de la primera meitat. S’havien jugat quinze minuts i els set gols de diferència suposaven una llosa difícil de carregar. L’equip visitant, de totes maneres, no acabava de trencar el partit. Al descans, la diferència no s’havia ampliat (12-18) i el Mataró encara podia confiar en una reacció que fes possible la remuntada. Aquesta va arribar en els primers minuts de la segona meitat, però no seria de la magnitud necessària per capgirar el partit.

El Joventut, que s’havia vist clarament superat pel rival en els primers instants, havia sigut capaç de canviar la decoració del duel fins al punt de situar-se a només dos gols quan el partit encarava el seu últim quart d’hora (23-25). A l’hora de la veritat, però, el Mislata va recuperar la fluïdesa ofensiva i va tornar a marcar deu gols en un interval de quinze minuts. Sara Fushu, que en va fer 10, va ser la principal referència ofensiva del Mislata. El Hapo va intentar seguir el ritme i va competir fins l’últim sospir, però la remuntada no va ser possible (32-35).

D’aquesta manera, l’equip de David Verdugo encadena tres derrotes seguides i queda desè a la classificació amb quatre punts. Després dels triomfs davant el Granollers i el Sant Joan Despí, han arribat les derrotes davant Gavà, Sabadell i Mislata. Les exigències de la Divisió d’Honor Plata són notables i, no en va, el Mislata ha guanyat els quatre partits que ha jugat fins ara. Diumenge que ve, el Mataró jugarà a la pista del Llevant, rival que en aquest cas encara no coneix la victòria.