Foto d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

Victòria del CH Mataró a Galícia i altres resultats del cap de setmana

Ple en waterpolo i empat del CE Mataró a Les Franqueses

El Club Hoquei Mataró ha sumat la segona victòria a la lliga, en tres jornades, després del triomf a la pista del CDM. L’equip d’Albert Larrea ja té sis punts i és quart. Repassem aquest i altres marcadors del cap de setmana esportiu.

• CDM 4-5 CH Mataró

Gerard Cusachs i Oriol Lladó van capgirar el partit amb dos gols en els últims 10 minuts. Xavier Burguillos, Conrad Xicota i Marc Ollé van ser els altres golejadors de l’equip mataroní.

Futbol

• Les Franqueses 2-2 CE Mataró

L’equip de Raúl Monroy va deixar escapar la victòria en els últims 20 minuts de partit. Almellones i Villagrasa situaven el Mataró amb un 0-2 (59’ i 65’). En el tram final, però, Ulldemolins (70’) i Llanes (89’) van establir l’empat definitiu.

Waterpolo

• Terrassa 6-7 stm CN Mataró

Victòria per la mínima del conjunt de Dani Ballart, que va remuntar a l’últim quart amb un parcial d’1-3. Les de Mataró comparteixen lideratge amb el Sabadell.

• Quadis CN Mataró 12-6 Echeyde

L’equip d’Andrei Iosep va imposar la seva superioritat amb un triomf a casa davant el conjunt canari. El Quadis ja suma tres victòries seguides.

Bàsquet

• Azulejos Moncayo 51-66 UE Mataró-Germans Homs

Triomf convincent dels mataronins fora de casa. Jaume Solé va firmar un partit estratosfèric (25 punts, 5 triples i 11 rebots per un 28 de valoració).

• Mataró Parc Boet Maresme 63-69 Alfindén

Els 22 punts de David Romero no van resultar suficients per sumar una victòria a casa.

• Real Canoe 67-63 Advisoria Mataró Maresme

Derrota de les mataronines malgrat un magnífic tercer quart i la bona capacitat d’anotació de García (14), Arias (13) i López (11). L’equip de Mataró segueix amb 0 victòries, i ara ja encadena 7 partits perduts.

• Germans Homs-UE Mataró 54-53 Segle XXI

Una bona defensa en l’última acció del partit va deixar la victòria a casa.

Handbol

• Hapo Joventut 31-28 Sant Martí Adrianenc

Bona resposta del conjunt que entrena Sergi Rodríguez.

• Levante 26-24 Hapo Joventut

Les mataronines ja encadenen quatre derrotes consecutives.

Futbol sala

• Futsal Aliança 5-4 Amics Del Pou Nou Escorial

Cinquena victòria a la lliga del Futsal, que és tercer amb 15 punts.

• Castelló 3-0 Futsal ACL Grup

El segon classificat va ser superior a les mataronines, que són terceres per la cua.