Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Hapo Joventut suma una nova victòria a casa

Els mataronins superen al Sant Martí Adrianenc (31-28)

Segona victòria consecutiva a casa del Hapo Joventut Mataró, que ha començat la temporada amb un punt d’irregularitat i que necessita rendiments com el d’aquest cap de setmana per establir les bases d’un bon curs. El conjunt que entrena Sergi Rodríguez va mantenir una bona dinàmica ofensiva per doblegar a un rival incòmode. El Sant Martí Adrianenc, un altre clàssic de la Primera Estatal, va competir fins els últims minuts tot i que gairebé sempre va anar a remolc.

El Hapo va obrir petites escletxes durant la primera meitat, amb avantatges de 2 o 3 gols en els diferents parcials, que insinuaven certa superioritat. De totes maneres, els de Mataró no van poder trencar el partit. Arribàvem a la pausa amb un 16 a 13 local que feia preveure una segona meitat entretinguda. I així va ser, perquè el Joventut va sortir fort però el seu rival va reaccionar a temps per forçar un tram final del tot emocionant.

L’equip de la capital del Maresme se n’anava de cinc després dels primers deu minuts de la represa (23-18). Semblava un moment propici per fer el cop d’efecte que podria ser gairebé definitiu. De totes maneres el Sant Martí Adrianenc, com un bon corcó, tornava a ajustar les coses (25-23 a deu minuts del final). L’equip visitant, fins i tot, va ser capaç de situar-se només un per sota quan restaven cinc minuts (26-25).

Una última embranzida ofensiva del Hapo va resultar definitiva per assegurar la victòria a casa (31-28). Bernat Bonamusa, amb 8 gols, va ser el màxim golejador del partit. Bernat López en va marcar 7 i Nil Moreno també es va afegir a la festa amb 6 gols. Si a això hi sumem els 5 de Jan Bonamusa podem concloure que la bateria de recursos ofensius del Joventut va ser notable.