Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

El CH Mataró diu adéu a l’OK Lliga amb un empat a Vic

Els mataronins puntuen a la pista d’un històric (4-4)

La temporada ha sigut molt complicada i el Club Hoquei Mataró ja feia setmanes que havia perdut la categoria. Assolir l’objectiu de la permanència semblava una quimera ja d’entrada, no només per les exigències de la categoria i el nivell dels rivals, sinó sobretot per un peculiar sistema de competició que condemnava al descens a més equips que mai abans. El Mataró ho ha intentat, però la realitat s’ha imposat amb duresa. De totes maneres, l’equip de la capital del Maresme ha pogut tancar la temporada amb un meritori empat a quatre a la pista del Vic.

És cert que el conjunt de la capital d’Osona ha acabat la lliga en penúltima posició, només per davant del Mataró, però també ho és que parlem d’un club tradicional de l’hoquei sobre patins i d’un equip que històricament s’havia acostumat a competir entre els millors de la lliga i del continent. El Mataró ha sigut cuer amb 8 punts (una victòria, cinc empats i vint-i-quatre derrotes). El Vic, quinzè i penúltim amb 15 punts.

El partit que servia per posar punt i final a la lliga, disputat a la pista del Vic, va presenciar un formidable intercanvi de cops amb diversos girs de guió incorporats. El CH Mataró s’avançava a la primera meitat amb gols d’Àlex Cantero i Oriol Lladó, però el Vic seria capaç d’empatar abans del descans amb dos gols consecutius (2-2).

Ja a la segona part, l’equip local en marcaria dos més que semblaven liquidar el partit (4-2). El CH Mataró, de totes maneres, lluitaria per no acabar la temporada amb una nova derrota. En el tram final, novament Oriol Lladó i Erik Gual, firmarien els gols que establien el definitiu empat a quatre. El club de la capital del Maresme ja pensa en el seu proper projecte a la categoria de plata.