Victòria del CH Mataró a la pista del Cerdanyola.

Victòria del CH Mataró a Cerdanyola i altres partits de la jornada

L’equip d’Albert Larrea ha començat la lliga amb dos triomfs seguits

El Club Hoquei Mataró ha arrencat amb força la temporada 2022/2023. Dos partits, dues victòries. Després del 5 a 3 a casa davant el Congrés, l’equip de la capital del Maresme també ha aconseguit, aquest cap de setmana, el primer triomf com a visitant. Els d’Albert Larrea van ser millors que el Cerdanyola (2-3). Repassem aquest i altres partits del cap de setmana.

Hoquei sobre patins

• Cerdanyola 2-3 CH Mataró

Pablo Torres, autor de dos gols, va tornar a ser decisiu en el triomf del conjunt de Mataró. Gerard Cusachs va fer el gol que obria la llauna. La victòria del CHM no va perillar. El 2-3 del Cerdanyola va arribar a un segon del final.

Futbol

• CE Mataró 0-2 Granollers

Derrota a casa del Club Esportiu Mataró, que encara no ha guanyat al Centenari en aquesta temporada que acaba de començar. Bancells (5’) i Lao (68’) van ser els autors dels gols visitants.

Bàsquet

• UE Mataró-Homs 84-64 Mataró Parc Boet

Nova victòria de la UEM en el derbi de Mataró. La dotzena seguida.

• Almeda 50-54 Homs UE Mataró Femení Maresme

Marta Arbizu, que va anotar 23 punts, va ser la gran artífex de la victòria de la UEM a Cornellà. L’equip de la capital del Maresme se situa quart amb un balanç de 3/2.

• Lleida 63-59 Advisoria Boet Mataró

La reacció, amb un parcial d’11 a 21 en l’últim quart, va arribar massa tard. Derrota del conjunt de Mataró malgrat els 15 punts d’Eva González. Laia Soler, amb 6 punts i 12 rebots, també va destacar.

Waterpolo

• Sant Andreu 9-10 CN Mataró

Tercera victòria seguida de l’equip d’Andrei Iosep en aquest inici de campionat.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 26-27 Bordils

És la cinquena derrota seguida del Joventut, les dues últimes per només un gol de diferència. Els de Mataró sumen quatre punts perquè van guanyar els primers dos partits de lliga.

Futbol sala

• Sabadell 1-3 Futsal Marlex Mataró

Els gols d’Oriol i d’Alejandro, que en va marcar dos, van donar una victòria important al Futsal, que necessita sumar de tres en tres per no despenjar-se de la zona alta.

• Futsal Aliança Mataró 3-0 Vilatorrada

Victòria convincent de les mataronines amb gols de Geraldine Gama, Irene García i un altre, el primer, en pròpia porteria. El Futsal és segon a quatre punts del líder.