Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

El CN Mataró torna a guanyar

El conjunt d’Andrei Iosep supera el Sant Andreu (9-10) i confirma un magnífic inici de curs

El Centre Natació Mataró ha començat la lliga amb tres victòries seguides. Després dels triomfs a la piscina del Ciudad de Ceuta (5-14) i a casa davant el Terrassa (12-9), l’equip que entrena Andrei Iosep va sumar dos punts més en la seva visita al Sant Andreu (9-10). D’aquesta manera, el CN Mataró ratifica un immillorable inici de la temporada 2022/2023.

Aquesta tercera victòria consecutiva s’explica, també, pel moment de confiança que viu l’equip. El Sant Andreu va plantejar un repte interessant. L’equip local va sortir amb força i va protagonitzar un primer parcial de 4 a 2. El CN Mataró va respondre amb un 0 a 4 en el segon període. Ferms en defensa i amb un bon joc col·lectiu en atac, els homes d’Andrei Iosep giraven la truita.

Però el partit encara havia de recórrer més viaranys. El Sant Andreu seria capaç de refer-se i, del parcial de 0 a 4, passaríem a un 3-1, en el tercer quart, que tornava a deixar el partit del tot igualat (7-7). Ja en l’últim quart, tots dos equips tindrien avantatges (7-8 i 9-8), però el CN Mataró va jugar amb nervis d’acer les darreres possessions per acabar firmant els dos últims gols del duel (9-10).

Pol Daura, autor de tres gols, va ser el màxim golejador del partit. El jove talent de la casa ja suma sis gols en aquest inici de temporada. Ara mateix és un dels jugadors més importants de l’equip en tot allò referent a la producció ofensiva. El CN Mataró sempre ha destacat per la promoció dels seus joves que, com cada temporada, tenen un paper rellevant en les dinàmiques del primer equip. El conjunt d’Andrei Iosep intentarà ampliar la ratxa de tres victòries seguides amb més triomfs a la lliga.