Anni Espar ha fet quatre gols. Foto: R.Gallofré

Victòria de l’Assolim a Tenerife

El CN Mataró ha anat sempre per davant en el marcador (7-14)

L’Assolim Centre Natació Mataró ha fet els deures a Tenerife i ha sumat una nova victòria a la Divisió d’Honor de waterpolo. D’aquesta manera, el conjunt de Dani Ballart suma 30 punts i consolida la segona posició. Després d’onze jornades, el Mataró només ha hagut de lamentar una derrota. Va ser a la piscina del sorprenent líder, el Sant Andreu, que ho ha guanyat tot i de moment va per davant de Mataró i Sabadell, grans favorits al títol.

A Tenerife, l’Assolim ha imposat la lògica des del principi. És cert que l’Echeyde ha respost als primers dos gols visitants empatant momentàniament a dos. De totes maneres, això només ha sigut un miratge. Al final del primer període, el CNM ja manava (2-4). La diferència aniria ampliant-se en els següents quarts. El conjunt de Dani Ballart ha mantingut el ritme ofensiu durant el segon període i això ha fet que, al descans llarg, la renda ja fos considerable (3-8).

El tercer període ha sigut el de les defenses. La de l’Assolim ha tornat a permetre només un gol, com en el quart precedent. La del Tenerife ha millorat les seves prestacions i només ha encaixat dos gols del Mataró. Malgrat tot, el parcial tornava a ser favorable a les mataronines i la diferència, ja del tot insalvable (4-10).

En el darrer quart s’ha jugat amb més espais i els dos equips han pogut fer més gols. El Mataró ha gestionat l’avantatge i, fins i tot, ha tancat el partit ampliant una mica més la diferència (7-14). Anni Espar ha sigut la màxima golejadora del CN Mataró amb quatre gols. Clara Cambray n’ha fet tres i Mireia Guiral, Silvia Avegno i Queralt Bertran n’han sumat dos respectivament. A l’equip de Tenerife ha destacat Helena Dalmases, que ha fet quatre dels set gols del seu conjunt.