Un partit de Champions del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’Assolim perd contra el Sant Andreu a la lliga i altres resultats de la jornada

Derrota sorprenent del conjunt de la capital del Maresme en un duel de la Divisió d’Honor de waterpolo

No és habitual que Mataró o Sabadell perdin partits de lliga que no sigui, justament, quan s’enfronten l’un amb l’altre. Els millors equips de la Divisió d’Honor de waterpolo no acostumen a deixar marge per a la sorpresa quan juguen contra la resta d’equips de la competició. Aquesta vegada, però, l’Assolim CN Mataró va veure com el Sant Andreu s’acabava imposant en un duel molt ajustat. L’equip de Dani Ballart, molt pendent de la Champions aquestes setmanes, va perdre un partit de lliga. Repassem la jornada de waterpolo i altres resultats amb protagonisme pels equips de Mataró.

Waterpolo

• Sant Andreu 14-13 Assolim CN Mataró

El Sant Andreu, que ha guanyat els cinc partits disputats a la lliga, va anar sempre per davant en el marcador i va arribar a gaudir de tres gols d’avantatge (12-9), tot i que el Mataró va poder igualar (13-13) just abans del gol decisiu del conjunt local (14-13). És la primera derrota de l’equip de Ballart a la Divisió d’Honor d’aquesta temporada.

• CN Mataró 11-9 Canoe

Bona resposta del Mataró a les últimes derrotes (quatre de consecutives). L’equip de Víctor González va comptar amb les bones actuacions de Magriñà i Gil, tots dos autors de tres gols.

Hoquei patins

• CH Mataró 5-3 Liceo

Primera victòria aquesta temporada de l’equip que entrena Joan Carles Vadillo.

• Igualada 0-2 Lidergrip CH Mataró

Tercera victòria seguida de les mataronines, que se situen setenes gràcies als gols de Juanola i Martínez.

Bàsquet

• Homs UE Mataró 81-90 Sant Antoni

Juanola, 21 punts, i Sall, 18 punts i 9 rebots, van liderar l’Homs. El Sant Antoni va superar els pitjors moments per acabar imposant-se gràcies al parcial del darrer quart (18-25). L’equip de Mataró ha perdut els quatre partits jugats fins ara a LEB Plata.

• Plasencia 71-61 Homs UE Mataró Femení Maresme

Les mataronines, que han caigut derrotades en les quatre jornades disputades fins ara a la LF2, van plantar cara contra un dels equips que ho ha guanyat tot (4/0). Ariadna Talaverón, amb 12 punts i 5 rebots, va ser la jugadora de l’Homs més ben valorada.

• Talenom Boet Mataró 57-80 Alcobendas

Nova derrota del Boet en aquest inici de temporada (0/5). L’equip d’Enric Cervera va començar molt malament (12-28 al primer quart) i ja no va poder redreçar el rumb. El rival va ser molt superior dins la pintura (24 a 45 en rebots).

• Granollers 77-91 Mataró Parc Boet

Cinquena victòria seguida del Boet en aquest inici de temporada a la Lliga EBA.

Futbol

• Montcada 3-3 CE Mataró

Un gol del Montcada en el 89’ va impedir el triomf del Mataró, que havia superat l’inicial 1 a 0 per situar-se 1-2, primer, i 2-3, després, amb gols de Castillo i dos de Buba.

• CE Mataró 2-2 Porqueres

Les mataronines van reaccionar a la segona part per acabar empatant un partit que perdien al descans per 0 a 2. El segon gol local va ser obra de Paula López en el 89’. El Mataró és tercer i el Porqueres ocupa la segona posició a la taula.

Handbol

• Hapo Joventut Mataró 27-26 Palautordera

Victòria ajustada però molt necessària del Hapo que, d’aquesta manera, recupera el camí del triomf i se situa amb els mateixos punts que el Sant Joan Despí (cinquè classificat). Clara Poo, autora de 9 gols, va ser la màxima golejadora del Hapo davant el Palautordera.

Futbol sala

• Estel 3-3 Futsal Aliança Mataró

Les mataronines van deixar escapar un 0 a 3 a favor, però continuen invictes amb una victòria i dos empats en tres jornades.

Hoquei herba

• Iluro HC 4-1 Xaloc

Victòria contundent a casa de l’Iluro, que escala una posició a la classificació de la Divisió d’Honor B Masculina i se situa sisè.