Imatge d'arxiu del CNM. Foto: CN Mataró

Triomf del SolarTradex Mataró davant el Sant Andreu

L’equip del CNM guanya a casa en un gran partit d’Oier Aguirre, autor de 6 gols (13-10)

Oier Aguirre va fer gairebé la meitat dels gols del seu equip. 6 de les 13 dianes del SolarTradex CN Mataró davant el Sant Andreu van portar la seva firma. La seva actuació va ser decisiva per resoldre a favor del conjunt de casa un partit molt igualat. Al final, el conjunt que entrena Víctor González va ser millor en els moments decisius del duel.

Tot va començar d’una altra manera. Els dos primers gols del partit van ser del Sant Andreu, que amb el 0-2 tenia el seu primer avantatge. A partir d’aquí, l’intercanvi de cops va ser la constant durant els següents minuts. El SolarTradex marcava però l’equip visitant responia (1-3, 2-4, 3-5 i 4-6).

Un parcial de 2 a 0 va permetre al CN Mataró empatar per primera vegada el partit. Eren els darrers minuts del segon període. Així doncs, al descans llarg el marcador indicava un empat a sis gols (6-6). La segona meitat va seguir amb la dinàmica de l’ara tu, ara jo. El Sant Andreu seguia liderant el marcador. Aquesta vegada, amb només un gol de renda (6-7, 7-8 i 8-9).

Just abans del final del tercer període el Mataró tornava a empatar (9-9). A més, l’equip de casa començaria el quart decisiu situant-se, per primera vegada, al davant en el marcador (10-9). L’empat del Sant Andreu (10-10) va deixar pas a un magnífic tram final del SolarTradex. Tres gols seguits van deixar els punts a casa (13-10). Ara el CNM en suma 23, els mateixos que el seu rival d’aquest cap de setmana.

A dues jornades del final de la lliga regular, l’objectiu del SolarTradex CN Mataró ha de ser defensar aquesta sisena posició. Per tal de fer-ho, l’equip de Víctor González necessitarà punts davant el Catalunya i l’Echeyde. Tots dos partits es jugaran a la capital del Maresme.