Un partit d'aquesta Champions. Foto: R.Gallofré

Tres de tres de l’Assolim a la Champions

L’equip de Dani Ballart supera l’Ethnikos a domicili i encarrila la classificació (4-13)

L’Assolim Centre Natació Mataró domina amb mà de ferro el seu grup de la Champions League. Després de tres jornades disputades, l’equip de la capital del Maresme suma nou punts. Les contundents victòries davant Eger, Ferencváros i ara Ethnikos indiquen el potencial del conjunt que entrena Dani Ballart. La victòria a Grècia també és una magnífica resposta a la derrota contra el Sant Andreu en partit de lliga, una resposta d’equip campió.

El CN Mataró va començar el partit disposat a solucionar-lo per la via ràpida. Els primers dos gols van ser obra de Cristina Nogué i Silvia Avegno. El conjunt local responia amb una diana d’Eleni Kanetidou, però només seria un miratge. Encara dins del primer quart, l’Assolim en faria quatre més per establir una diferència que ja seria insalvable. Vivian Sevenich, Rita Keszthelyi, Anni Espar i Queralt Bertran es repartien els encerts (1-6).

El parcial seguiria augmentant amb quatre gols més de les mataronines en els primers minuts del segon període. Just abans del descans llarg l’Ethnikos feia el seu segon gol, però el partit ja estava absolutament sentenciat (2-10). El cop d’autoritat ressonava a les parets del Pireu. El port d’Atenes estava contemplant l’exhibició del CN Mataró.

Amb el partit a la butxaca, l’Assolim es va dedicar a gestionar el seu avantatge. El parcial dels últims dos quarts (2-3), així ho indica. La feina ja estava feta i tampoc era qüestió de fer més sang de l’estrictament necessària. Simone van de Kraats, que s’afegia a la festa en els darrers minuts del tercer i quart període, va acabar com a màxima golejadora del partit amb tres gols (4-13).

El CN Mataró lidera el grup C amb cinc punts més que l’Ethnikos, que aguanta la segona posició. Sant Andreu, Sabadell i Olympiacos comanden la resta de grups d’aquesta Champions League.