Imatge d'arxiu del CH Mataró. Foto: R.Gallofré

Tercera victòria seguida del CH Mataró

L’equip d’Albert Larrea guanya a casa davant el Jolaseta (2-1)

Dia 16 d’octubre d’aquest 2021, La Corunya. El Deportivo Liceo golejava al CH Mataró per 5 a 2 en el primer partit de la temporada a l’OK Lliga Plata Nord. L’inici va ser dur, però d’aleshores ençà el conjunt que dirigeix Albert Larrea ha sabut refer-se... i de quina manera. Amb el triomf d’aquest cap de setmana a casa contra el Jolaseta, 2 a 1, el club de la capital del Maresme ja s’instal·la a la zona alta de la classificació. Tres victòries seguides en tenen la culpa.

El CH Mataró és segon, amb nou punts, i només té per davant justament al Liceo, que presenta un balanç immaculat de quatre victòries en quatre partits. Després de la golejada a casa contra l’Espanyol, 5 a 0, el Mataró va suar de valent la setmana passada per guanyar a domicili davant el cuer, el CDM. En partit corresponent a la quarta jornada, el CHM ha tornat a fer els deures per resoldre un nou compromís ajustat.

L’equip de Getxo va plantar cara i va saber defensar amb encert durant bona part del duel. El partit va arribar al descans amb empat a zero al marcador. De totes maneres, un gol de Conrad Xicota en els primers minuts de la represa ja regalava el primer avantatge al conjunt local. El mateix Xicota va fer el 2 a 0 quan encara restaven 18 minuts pel final del partit. Només 12 segons més tard, Roger Monserrat feia el gol del conjunt biscaí (2-1). Des d’aquest punt, el partit es va travar i cap dels dos equips va ser capaç de tornar a inquietar la porteria del rival.

D’aquesta manera, el CH Mataró certificava la tercera victòria seguida abans d’un nou desplaçament a la pista d’un dels conjunts més modestos de la categoria. El Rochapea, penúltim classificat amb tres punts, serà el proper rival dels mataronins. És l’equip que, amb diferència, més gols ha encaixat de moment (24). Sembla una bona ocasió, doncs, per allargar encara més aquesta ratxa victoriosa.