Un partit del Boet. Foto: R.Gallofré

El Talenom es desinfla a la segona part i perd contra l’Unicaja

El conjunt de Mataró tenia sis punts d’avantatge al descans però va acabar cedint (68-73)

El Talenom Boet Mataró va començar amb força i al final del primer quart firmava un parcial esperançador (24-15). Inspirades en atac, les mataronines obrien una primera escletxa important. En el segon quart la producció ofensiva va minvar, però el Boet mantenia sis punts d’avantatge al descans (38-32). De totes maneres, l’equip de la capital del Maresme no va ser capaç de mantenir el to a la segona meitat i va acabar caient a casa davant l’Unicaja.

El conjunt andalús ja va tancar el tercer període per davant en el marcador. Un parcial de 14 a 23 capgirava la situació abans del quart definitiu. Les de Màlaga tenien tres punts d’avantatge per afrontar els minuts decisius (52-55). El final del partit, del tot igualat, va caure a favor del conjunt visitant. Un ajustat parcial de 16 a 18 deixava el marcador en un +5 per a l’Unicaja (68-73).

El Talenom va gestionar les seves possessions amb menys precisió (11 a 6 en pilotes perdudes) malgrat mostrar-se més encertat en triples i tirs lliures (31% i 86% d’encert per 24% i 64% del rival). De totes maneres, l’equip de Màlaga va comptar amb una magnífica actuació individual: Clara Sofía Vieitas Ferreira Da Silva va anotar 28 punts i va capturar 13 rebots (38 de valoració). Ben acompanyada per Elena Moreno (19 punts i 12 rebots), l’Unicaja va gaudir d’una parella guanyadora.

Lucía Méndez, autora de 19 punts i 7 rebots, va ser la jugadora del Boet amb millor valoració. No n’hi va haver prou, però l’equip de Mataró va tenir opcions de victòria fins a les acaballes del partit. El conjunt d’Enric Cervera té ara un balanç de sis derrotes i una victòria a la classificació de la LF Challenge. Lima-Horta, Picken Claret i Melilla també tenen només una victòria i ja han jugat una partit més.