L’Assolim CN Mataró en una imatge d'arxiu . Foto: R.Gallofré

El Sabadell deixa l’Assolim sense final de Copa

El conjunt vallesà va ser superior i es va emportar el partit per 9 a 13

Dies complicats a l’Assolim CN Mataró. Després de la decepció a la Final Four de la Champions League, competició en la qual les mataronines es van veure clarament superades per l’Olympiacos a les semifinals, ara s’escapa una altra possibilitat de títol. El CNM no va poder amb el Sabadell, el flamant campió d’Europa, en aquest cas a les semifinals de la Copa de la Reina. El conjunt vallesà va ser millor a la segona meitat i va classificar-se per jugar una altra final.

Si bé en partit de lliga, disputat el cap de setmana passat, el Mataró va poder guanyar davant el seu tradicional rival, aquesta vegada, amb les garrofes en joc, el Sabadell va tornar a imposar-se. No ho va poder fer fins després del descans llarg. Silvia Avegno i Rita Keszthelyi, l’hongaresa en dues ocasions, feien els gols de l’1-0, el 2-1 i el 3-2. El Sabadell trobava sempre la resposta correcta i empatava a tres abans del final del primer quart.

Cris Nogué, amb dos gols, i una altra vegada Keszthelyi, situaven l’equip de Dani Ballart  amb una petita renda ja en el tram final del segon període. Paula Leitón, des de la boia, retallava diferències abans de la botzina (6-5).

Un parcial de 0-3 en els primers minuts de la segona meitat, amb gols de Judith Forca (2) i Bea Ortiz, ho canviaria tot. 6 a 8 a favor de l’equip vallesà i el Mataró ja havia de nedar contracorrent.

Ja en l’últim període, els gols de Simone van de Kraats i Anni Espar situaven, de nou, l’empat al marcador (8-8). A partir d’aquí, l’experiència de jugadores com Bea Ortiz i Maica Garcia va resultar decisiva. L’Assolim es va poder apropar amb Mariona Terré fent de portera-jugadora (9-10), però només va ser un miratge. El Sabadell va aprofitar els últims minuts per fer tres gols més (9-13).