Un partit del Mataró. Foto: R.Gallofré

Remuntada apoteòsica del CE Mataró a Palamós

L’equip groc-i-negre capgira un 2-0 en l’últim quart d’hora. Repassem aquest i altres partits dels equips mataronins

Palamós 2-0 CE Mataró. Minut 73 de partit. Semblava impossible, però el conjunt groc-i-negre ho ha fet. Tres gols en els darrers minuts del duel han significat una remuntada absolutament extraordinària al camp d’un dels històrics del futbol català; Toni Paredes (73’), Bruno Villagrasa (76’) i Uri Martínez (87’) firmaven la magnífica reacció del Mataró. Repassem més partits d’aquest cap de setmana.

Futbol

• Palamós 2-3 CE Mataró

Mercader i Salas feien els gols del Palamós abans del descans. A partir del minut 73, formidable reacció del Mataró. Tres gols seguits, obra de Paredes, Villagrasa i Martínez, firmaven la remuntada al camp del cinquè classificat. El Mataró és setè.

Bàsquet

• Germans Homs UE Mataró Femení Maresme 75-53 Distrito Olímpico

L’equip de la capital del Maresme va ser molt superior al conjunt madrileny.

• UE Mataró Germans Homs 76-58 Artés

El conjunt local comparteix la segona posició amb el Girona, amb un balanç de 14/6, després d’aquesta nova victòria a casa. Gerbert Martí va firmar un partit estratosfèric (14 punts i 17 rebots).

• Zamora 69-57 Advisoria Mataró Maresme

Nova derrota de l’equip de Mataró, que segueix a la cua de la classificació. Els 14 punts de Knezevic van resultar insuficients davant el conjunt castellà.

• L’Hospitalet 91-75 Mataró Parc Boet Maresme

El líder, que fins ara només ha perdut un partit, va ser massa fort. El Boet és a mitja taula amb un balanç equilibrat de victòries/derrotes (10/10). Cheda (22 punts) i Hermoso (18) van liderar l’atac del Mataró Parc.

Waterpolo

• Sabadell 10-11 stm CN Mataró

L’equip de Dani Ballart va remuntar en l’últim quart per ajornar el triomf del Sabadell a la fase regular.

• Quadis CN Mataró 11-3 Rubí

Un altre recital defensiu de l’equip del Centre, que acaba la fase regular en setena posició.

Hoquei sobre patins

• Vendrell 2-3 CH Mataró

Victòria del Club Hoquei Mataró amb gols d’Ollé, Xicota i Cusachs. És el quart triomf seguit del conjunt que entrena Albert Larrea, que ja és segon a la classificació.

• Las Rozas 2-3 Lidergrip CH Mataró

Les mataronines van capgirar un 2 a 1 en contra en els últims minuts. La victòria permet a l’equip de la capital del Maresme superar al seu rival d’aquest cap de setmana a la classificació i escalar fins l’onzena posició (quartes per la cua).

Handbol

• Almassora 30-27 Hapo Joventut Mataró

El Hapo va anar sempre a remolc i va perdre malgrat la reacció final i els 15 gols entre Poo i Muñoz.

• Sant Esteve Sesrovires 32-26 Hapo Joventut Mataró

El partit va ser molt igualat fins el darrer quart d’hora, però l’equip de Mataró va acabar perdent a la pista d’un dels rivals tradicionals de la Primera Estatal. El Hapo acumula tres partits sense guanyar.

Futbol sala

• Futsal ACL Grup Mataró 0-5 Castelló

Derrota clara a casa de les mataronines, que no abandonen la zona calenta de la classificació. El líder va ser superior.