La UEM Femení Maresme celebrant la victòria

El UE Mataró-Femení Maresme s’imposa amb contundència

Victòria de la Unió a casa davant el Distrito Olímpico (75-53) que certifica la permanència a Lliga Femenina 2

El penúltim classificat de la Lliga Femenina 2, el Distrito Olímpico de Madrid, no va ser rival pel Germans Homs UE Mataró Femení Maresme. El conjunt de la capital de comarca va demostrar la seva superioritat des del principi i, mica en mica, va anar obrint escletxa en el marcador. Al final, més de vint punts de diferència són una bona mostra del salt de qualitat existent entre un i altre equip (75-53).

El primer quart ja va servir per veure la dinàmica que adquiriria el partit. Convençudes en atac i solidàries en defensa, les mataronines van firmar un 14 a 5 de sortida que aclaria el camí. Durant el segon període, el conjunt local va poder expressar tot el seu potencial ofensiu en plenitud. L’equip de Mataró va oferir una gran varietat de recursos en atac i va arribar al descans amb 40 punts (26 dels quals en aquest segon quart).

El Femení Maresme ja havia fet la diferència que seria definitiva (+19). A partir d’aquí, i durant la segona meitat del duel, l’equip del Mora va saber gestionar l’avantatge. També va guanyar els últims dos quarts, però ja amb avantatges mínims d’un i dos punts (18-17 i 17-15). Al final, el 75-53 va ser prou contundent. El conjunt local va ser millor en totes les facetes importants.

Superior en la lluita pel rebot (35 a 31) i en els tirs de camp (31/63 vs. 21/61), la Unió Esportiva també va comptar amb magnífiques actuacions individuals; Magriñà va ser la jugadora més ben valorada del partit gràcies als seus 22 punts i 7 rebots. Ferreri, amb 11, també va arribar als dos dígits en anotació. El Germans Homs queda ara amb un balanç de 10 victòries i 13 derrotes. L’equip de la capital del Maresme ocupa un lloc a la zona mitja de la classificació de la LF2, s'assegura no haver de disputar les fases de descens tres jornades abans que finalitzi la competició.