Un partit del CN Mataró. Foto: R.Gallofré

L’stm CN Mataró remunta a Sabadell

L’equip del Maresme ajorna el triomf del seu gran rival a la fase regular (10-11)

El Sabadell serà, amb tota seguretat, el millor equip de la fase regular de la Divisió d’Honor. Només queda un partit per a determinar-ho i el conjunt vallesà té dos punts d’avantatge sobre el Mataró al capdavant de la classificació. No sembla que el Sabadell pugui punxar a la piscina del Boadilla en l’última jornada. De totes maneres, l’stm CN Mataró ha ajornat aquesta posició honorífica del seu gran rival, que si no es despista en el darrer partit també adquiriria el factor piscina a favor en una hipotètica final del play-off.

En l’últim duel entre els millors equips de la lliga abans de les eliminatòries pel títol, l’stm CN Mataró va demostrar fam, competitivitat i esportivitat. Els punts, tenint en compte la situació exposada en el primer paràgraf, no eren tan importants... però l’equip de Dani Ballart va exhibir la mentalitat que distingeix a aquells equips veritablement grans i guanyadors. La remuntada es va gestar en l’últim quart.

Fins aleshores, el Sabadell havia comandat el marcador durant bona part del duel. Després de l’1 a 2 en els minuts inicials, l’equip del Vallès va tancar el primer període amb un parcial de 3 a 0 (4-2). Al descans llarg hi arribava, fins i tot, amb un gol més d’avantatge (7-4). El Mataró va començar a reaccionar a partir del tercer quart (2-3 de parcial) però, sobretot, va impressionar el nivell de l’equip en el període definitiu. Clarividents en atac i fermes en defensa, les mataronines van deixar sense arguments al Sabadell, que va veure com el seu rival completava la remuntada gràcies a un parcial d’1 a 4 en el darrer quart (10-11 definitiu).

Simone van de Kraats, amb quatre gols, va liderar l’atac del CN Mataró i va marcar el gol de la victòria en l'última acció. La neerlandesa va estar ben acompanyada per Anni Espar, que en va marcar tres. Vivian Sevenich, amb dues dianes, va ser l’altra jugadora mataronina que va veure porteria més d’una vegada. Al final, el conjunt de Dani Ballart va poder celebrar una victòria de prestigi tot esperant un nou enfrontament contra el Sabadell a la final decisiva pel títol.