Un partit del Quadis. Foto: R.Gallofré

El Quadis cau a casa amb el Sant Andreu

La cinquena plaça queda ara a cinc punts (8-10)

El Quadis CN Mataró no ha pogut començar el 2022 amb una victòria que l’hauria catapultat, encara que fos momentàniament, a la cinquena posició. En el partit a casa contra el Sant Andreu, l’equip que ara ocupa aquest lloc a la taula, els d’Andrei Iosep van acabar cedint en un duel que, com tot feia preveure, va ser molt ajustat.

Els primers dos parcials van acabar amb idèntic resultat (2-2), malgrat que l’intercanvi de cops va ser constant i els dos equips van poder gaudir de petites diferències (2-1 el Mataró i 2-4 el Sant Andreu). L’empat a quatre quan s’arribava al descans llarg ho deixava tot per resoldre de cara els últims dos períodes. La dinàmica no canviaria gens ni mica durant el tercer quart; 3-3 i, per tant, empat a set al final del parcial després que tots dos equips fossin capaços d’eixugar lleugeres diferències en contra.

En els últims minuts, de totes maneres, només el Sant Andreu va ser capaç de mantenir la dinàmica ofensiva que havia mostrar en el període precedent. El conjunt de Barcelona tornava a fer tres gols. En canvi, el Quadis, menys contundent en atac, només en va poder fer un. Del 7 a 7 al 8 a 10, i d’aquesta manera el Sant Andreu s’emportava una victòria d’or davant un rival directe a la classificació.

Jose Javier Bustos, autor de 5 gols, va ser un maldecap constant per a la defensa mataronina. Nikolas Paul, que en va fer 3, va secundar a la perfecció el lideratge golejador del seu company. Vuit dels deu gols del Sant Andreu van portar la firma d’aquests dos jugadors. El Quadis, que ara és setè a la classificació de la Divisió d’Honor, va tenir a Pau Campos (3 gols) com a millor canoner del partit.