Iosep Andrei aconsegueix la victòria pel CN Mataró-Quadis en l'últim segon

Els homes de Dorin Costras aconsegueixen una valuosa victòria que els manté a la sisena posició

El CN Mataró Quadis va aconseguir una valuosa victòria ahir a València (12-13). El gol de la victòria, es va fer esperar fins al darrer segon de partit, quan Iosep Andrei va aconseguir materialitzar una ocasió quan el partit ja es donava per perdut. Amb aquesta victòria, els mataronins queden estàtics a la sisena posició i suma tres punts més, i ara ja en té 29.

Els mataronins van començar el partit amb molta serietat en el seu joc i Pei i Baloo aconseguien anotar dos gols cadascun en el primer quart del matx. En el segon quart de partit, l'avantatge no només es va mantenir si no que es va augmentar fins a tres gols (5-8) després que en Pei tornés a marcar dos gols més, que sumats als dos de Flores i al de Andrei, semblaven donar la victòria definitiva als mataronins.

La sorpresa va arribar al tercer quart quan els jugadors valencians es van apoderar del partit i van aconseguir establir l'escandalós resultat de 5-1. Els locals van aconseguir materialitzar les seves oportunitats i no semblaven disposats a donar la victòria als de Mataró, i van aconseguir donar la volta al marcador davant la sorpresa mataronina. (10-9).

L'útlim parcial va seguir en la mateixa línia dels últims partits dels mataronins: emoció i nerviosisme fins a l'últim instant. Després de veure al marcador els resultats 10-11 i 12-11 els mataronins van arribar a empatar en la darrera possessió. Quan es va acabar l'últim temps mort, que va ser clau, Iosep Andrei va fer un excel·lent llançament i sorprenent al porter va aconseguir una victòria agònica.