L'Eixam groc i negre va poder celebrar. Foto: R.Gallofré

Primera victòria del CE Mataró i altres resultats del cap de setmana

El conjunt de Raúl Monroy suma el primer triomf de la temporada davant el Palamós (2-1)

El Club Esportiu Mataró torna a somriure. Després de set jornades sense guanyar en aquest inici de temporada (3 empats i 4 derrotes), l’equip groc-i-negre pot celebrar el primer triomf del curs després de superar a casa el Palamós. Els del Municipal del Centenari sumen ara sis punts i són tercers per la cua.

Futbol

• CE Mataró 2-1 Palamós

L’equip de Raúl Monroy va anar per feina i al descans ja guanyava dos a zero amb els gols de Gual i Bargalló. Salas va retallar diferències a la segona meitat i el local Palanco va ser expulsat en el tram final, però la victòria es va quedar a casa.

Bàsquet

• UEM Germans Homs 104-72 Palma

Victòria espatarrant de la Unió gràcies a un festival ofensiu extraordinari. Jaume Solé, amb 27 punts, i Jordi Juanola, que en va anotar 20, van destacar en aquest sentit. El Germans Homs queda amb un balanç de 5/3.

• Almozara 87-62 Mataró Parc Boet Maresme

El Boet es va desfer mica en mica després del primer quart i va perdre de manera clara. Guillem Tallada va ser el seu màxim anotador amb 16 punts.

• Advisoria Mataró Maresme 64-83 Alcobendas

Les de Mataró han perdut els nou partits de lliga jugats fins ara.

• Picken Claret 48-69 UEM Femení Maresme Germans Homs

Magnífica victòria del conjunt de Mataró, que ja en suma cinc en aquest primer tram de la temporada (3 derrotes). Àngels Farré, amb 15 punts i 4 rebots, va ser la jugadora de la UEM més ben valorada.

Waterpolo

• stm CN Mataró, 2n a la fase de grups de l’Eurolliga (Berlín)

L’equip de Dani Ballart s’ha classificat per la segona ronda de la màxima competició europea després de guanyar quatre dels cinc partits disputats a la capital alemanya.

• Quadis CN Mataró 9-4 Canoe

Brillant defensa dels mataronins en el tercer i últim quart. Durant la segona meitat, l’equip d’Andrei Iosep no va encaixar cap gol. Gerard Cuacos en va marcar tres, al llarg del partit, i va ser el màxim golejador dels locals.

Hoquei sobre patins

• Rochapea 3-14 CH Mataró

El Mataró és el líder de l’OK Lliga Plata Nord després d’aquesta formidable golejada a Pamplona. Gerard Cusachs, Bernat Romero i Xavier Burguillos van fer tres gols cadascú.

• Lidergrip CH Mataró 0-6 Palau de Plegamans

La mataronina Aina Florenza va fer tres gols per assegurar la victòria del seu equip, el Palau, a la pista del Mataró. Triomf clar d’un dels millors equips del continent.

Handbol

• Bordils 26-22 Hapo Joventut

Punt i final a la ratxa de tres victòries seguides. Derrota del Joventut a la pista d’un dels seus clàssics rivals de la Primera Divisió Estatal. Nil Moreno i Bernat Bonamusa, amb 7 i 6 gols respectivament, van firmar un gran partit en atac.

• Hapo Joventut 29-33 Almassora

Setè partit consecutiu sense guanyar per l’equip de la capital del Maresme (sis derrotes i un empat). Clara Poo, amb 11 gols, va conduir l’atac del Joventut. Encara en va fer més la jugadora visitant Iuliana Alondra, que va marcar 13 gols.

Futbol sala

• Futsal Aliança Mataró 7-1 Picassent

El conjunt del Maresme, segon classificat, va golejar sense contemplacions a l’actual penúltim classificat de la categoria.