Camila Martínez, de l'Advisoria. Foto: FCBQ

Nova derrota de l’Advisoria

El conjunt de Mataró encara no coneix la victòria després de nou partits

Tot feia preveure un partit complicat. L’Alcobendas, un dels equips de la part alta de la classificació (7/1), visitava Mataró amb la intenció de ratificar la seva candidatura a l’ascens. Davant seu, un Advisoria Mataró Maresme en hores baixes i necessitat de confiança. Però la primera victòria de la temporada no arriba i així és difícil construir. La situació a la taula és delicada i ara ja són nou derrotes en nou partits de lliga.

El conjunt madrileny va començar fort i amb un primer parcial de 18 a 32 ja deixava clar que no regalaria absolutament res. L’Advisoria va reaccionar després dels minuts inicials i fins i tot va ser capaç d’emportar-se el segon quart (18-16). De totes maneres, la incertesa sobre el desenvolupament del partit no va durar gaire més. Un contundent 9 a 22 en el tercer període deixava el duel vist per a sentència. El 19 a 13 de l’últim quart servia per maquillar una mica el marcador final (64-83).

L’Alcobendas va clavar 12 tiples dels 26 que va intentar (un magnífic 46%). En tirs de camp va arribar al 50% (32/64) i, a més, va ser superior en el rebot (42 a 30). El seu joc col·lectiu va brillar (20 assistències) i, per si no era suficient, va comptar amb la majestuosa actuació de Sofie Tryggedsson Preetzmann, que va anotar 27 punts amb un espectacular 9/11 en triples. Laura Howard (19 punts i 13 rebots) i Clara Rodríguez (14 i 7) també es van afegir a la festa.

El conjunt madrileny va ser superior en totes les facetes, dins i fora la pintura, i l’Advisoria no va poder competir malgrat el bon partit de jugadores com Stavroulla Koniali (19 punts) o Camila Martínez (13). Toca refer-se d’una nova derrota i seguir treballant per intentar que aviat arribi el primer triomf d’una temporada que ara mateix es preveu realment molt complicada.