Foto del derbi d'aquesta temporada que es va jugar a Valldemia.

El Mataró Parc Boet supera el Girona i acabarà la lliga entre els cinc primers

L’equip de Mataró ha firmat un gran tram final de temporada en el Grup C-1 de la Lliga EBA (71-61)

Tres victòries consecutives o vuit triomfs en els últims deu partits. Són guarismes que serveixen per il·lustrar, clarament, el gran estat de forma amb el qual està acabant la temporada el Mataró Parc Boet. Després del partit d’aquest dissabte a casa davant el filial del Girona (71-61), ja només queda una jornada per posar el punt i final a la competició. El Boet té assegurada la cinquena posició però encara podria escalar fins la quarta. El balanç total, ara mateix, és de 15 victòries i 10 derrotes.

El Mataró Parc Boet, que en tota la temporada ha perdut quatre partits a casa, va tornar a exhibir davant el Girona la seva habitual fortalesa jugant a la capital del Maresme. Els dos primers quarts van tenir idèntic resultat però amb diferent vencedor del parcial: 19-13 pels locals al principi i 13-19 pel Girona per arribar al descans amb un empat (32-32). El tercer quart va ser el decisiu. El Boet va ajustar la defensa i va veure l’anella com una piscina: 26-12.

Els 14 punts de diferència adquirits després del descans van donar al Boet la tranquil·litat necessària per gestionar esforços en el darrer període. El Girona B ho va intentar, però el conjunt local va controlar la voluntat de reacció del seu rival (13-17). Al final, el 71-61 permetia al Boet certificar, com a mínim, la cinquena posició. El Girona ja queda amb dues victòries menys a la classificació.

El Boet va ser molt superior en el rebot (54 a 34). Els quatre millors del partit en aquesta faceta van ser tots del conjunt de Mataró: Fontanet (11), Franch (10), Rodríguez (10) i Álvarez (7). Serra en va agafar 6, com el millor del Girona B en aquest apartat (García Xaubet). Antonio Ruiz, que també va col·laborar dins la pintura amb 5 rebots, va ser el màxim anotador del partit amb 19 punts.