L'entrenador del Boet, Mario Lousame. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet confirma un inici de lliga esperançador

L’equip de Mario Lousame es desfà de l’Alfindén i suma la setena victòria en vuit partits (93-64)

Set victòries i només una derrota (contra el líder, el Barça) en les primeres vuit jornades de lliga. El Mataró Parc Boet és candidat a l’ascens i després dels dos primers mesos de competició això ja no és cap secret. L’equip de la capital del Maresme és el màxim anotador de la categoria i un dels conjunts més ben treballats a nivell col·lectiu. Si el Boet segueix fent-se fort i és capaç de mantenir la regularitat en aquest punt, la LEB Plata, o com a mínim les fases d’ascens, podrien ser una realitat a final de temporada.

La setena victòria del curs va arribar a casa davant l’Alfindén. L’equip aragonès, últim classificat amb un únic triomf, només va resistir durant el primer quart (17-17). A partir del segon període, el Mataró Parc va imposar la llei del més fort. El parcial de 26 a 16 ja indicava que el partit començava a seguir el guió previst. Tot va quedar solucionat després del pas per vestidors. El 29 a 9 del tercer quart ja deixava la diferència en un +30 insalvable pel rival (72-42).

El darrer període va ser de tràmit perquè la feina ja estava feta. Una vegada més, el Boet havia imposat la força del col·lectiu. En aquesta ocasió, van ser tres els jugadors que van superar la barrera dels deu punts: Serra (19), Bassas (14) i Martínez (11). Van ser els tres jugadors amb millor valoració del partit. En el capítol de rebots va ser especialment notable l’aportació de Peiró, que en va capturar 8 (tres dels quals ofensius).

El proper cap de setmana el Mataró Parc Boet tornarà a jugar a casa. Si el conjunt de Mario Lousame supera El Olivar seguirà instal·lat a la zona alta de la classificació. Ara mateix, només el Barça presenta millor balanç (8/0). El Castelldefels, amb 7/1, ha començat amb la mateixa força que els mataronins.