Una acció del partit. Foto: CB Boet.

El Mataró Parc Boet comença l’any perdent a casa

El conjunt de la capital del Maresme, segon classificat del seu grup de la Lliga EBA, es veu clarament superat pel Castelldefels (72-101)

El Mataró Parc Boet només havia perdut contra el líder, el Barça, en les dotze jornades de lliga disputades durant l’últim trimestre del 2023. En el primer partit del 2024, a casa, el conjunt que entrena Mario Lousame va haver d’acceptar la segona derrota de la temporada. El Castelldefels, tercer classificat de la lliga i ara amb un balanç de nou victòries i quatre derrotes, va ser clarament superior. El resultat final, 72 a 101, no admet discussió.

El Boet es va veure sorprès per un inici furibund del rival, que al final del primer quart ja havia anotat 31 punts. Els mataronins no van trobar la manera de defensar amb encert al Castelldefels, que trobava els camins cap a la cistella amb massa facilitat. L’equip local intentava respondre amb una bona dinàmica ofensiva, però els 18 punts anotats quedaven lluny dels registres del rival (18-31 al final del primer quart).

Els esforços del Mataró Parc per ajustar la defensa no van acabar de fructificar durant el segon període. El Castelldefels no va arribar als 31 punts del quart anterior, però en va anotar 23. L’equip de casa tampoc trobava la fluïdesa necessària quan tenia la pilota i va acabar el parcial amb 14 punts. Al descans, el 32 a 54 ja semblava molt difícil d’aixecar.

El Castelldefels va seguir marcant el ritme del partit a la segona meitat. El Boet no va trobar solucions defensives per frenar el cabal en atac del seu rival, que seguia anotant des de tot arreu. El 18 a 26 del tercer quart liquidava definitivament el duel. El conjunt local va guanyar l’últim parcial (22-21), però això no va servir ni per maquillar el resultat (72-101).

Imanol Martínez, amb 22 punts i 7 rebots, va ser el jugador del Boet més ben valorat. Cap dels seus rivals el va superar en anotació, però el Castelldefels va comptar amb dos jugadors que van arribar als 20 punts (Oliva i Mañés).