Imatge d'arxiu del Mataró Parc Maresme. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet Maresme guanya a l’Aragó

Victòria dels mataronins a La Puebla de Alfindén (77-80)

El Mataró Parc Boet Maresme va aconseguir una valuosa victòria en la seva visita a l’Alfindén. El conjunt mataroní suma, d’aquesta manera, el seu quart triomf a domicili de la temporada. Així les coses, el Boet se situa ara en una còmoda cinquena posició. El balanç, malgrat tot, continua sent negatiu (7 victòries i 9 derrotes).

La victòria a la pista saragossana té un mèrit inqüestionable. Cal tenir en compte que l’Alfindén és, actualment, el segon classificat del grup i que fins ara només havia perdut un partit a casa. Va ser l’octubre de l’any passat contra La Penya. A més a més, com a local, el conjunt aragonès s’estava especialitzant en decantar al seu favor finals de partit ajustats. Aquesta vegada no va ser així.

El Boet sempre va mostrar la fortalesa necessària per competir amb garanties d’èxit. El partit entrava al quart definitiu amb tot per decidir-se. Dominaven els locals (63-60), però els de Mataró van ser capaços de capgirar la situació gràcies a un parcial de 14 a 20 (77-80). El Mataró Parc va igualar la lluita pel rebot (39 a 37) i va mostrar més clarividència en els triples (6/26 els locals per 12/30 del conjunt de la capital del Maresme).

Els visitants, doncs, van clavar el doble de triples (6 a 12) i, a més, van veure com quatre dels seus jugadors superaven la barrera dels deu punts; Cheda (16), Hermoso i Nogales (13), i Grau (11). Aquesta varietat de recursos ofensius va acabar sent determinant per sumar una victòria de prestigi a la pista del segon classificat.