Imatge d'arxiu del Mataró Parc Maresme. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet Maresme s’imposa a La Penya

El conjunt local va ser superior (91-78)

Victòria i basket average al sarró. Jornada rodona pel Mataró Parc Boet Maresme, que ahir dissabte rebia el Joventut de Badalona a l’Eusebi Millán. El triomf permet al conjunt local assolir un balanç gairebé equilibrat de victòries-derrotes (6-7). La competició destaca per la seva gran igualtat i qualsevol triomf val el seu pes en or.

Els mataronins van anar per feina. Al final del primer quart, el marcador indicava un espectacular 30-11. Ferms en defensa, i sobretot amb una gran varietat de recursos en atac, els del Boet jugaven com si estiguessin en estat de trànsit. La diferència va arribar a ser de 30 punts. Al descans tot semblava sentenciat (56-34).

El Boet només va deixar respirar a La Penya durant l’últim quart, moment en el qual el conjunt de Badalona va poder maquillar el resultat gràcies a un parcial de 15 a 32. Al final, el 91-78 parla de la diferència entre un i altre equip. Però encara més clarificadores són estadístiques com el rebot (31 a 17) o els triples (6 més del Boet; 14/29 vs. 8/21).

Tots els jugadors del Boet que van ser a pista durant més d’un minut van aportar punts. En aquest sentit, destaca que fins a cinc jugadors van arribar o superar la barrera dels 10 punts; Nogales (17), Grau (14), Llorens (13), Cheda (12) i Martí (10). En definitiva, el conjunt local es va imposar des de la superioritat col·lectiva però també gràcies a formidables actuacions individuals.