Un moment del partit. Foto: R.Gallofré

El Mataró Parc Boet Maresme es fa fort a la zona alta

El Boet s’imposa clarament al Badalonès (84-63)

8 victòries, dues de les quals consecutives, i 9 derrotes. Amb aquest balanç, fins ara, el Mataró Parc Boet Maresme consolida el seu lloc a la zona alta de la classificació. Els de la capital de comarca són cinquens i el proper repte podria ser, segurament, assaltar alguna posició més alta. No serà fàcil perquè els quatre primers classificats semblen fets d’una altra pasta; Hospitalet, Alfindén, Igualada i Esparreguera.

Davant el Badalonès, en el partit disputat a l’Eusebi Millán, el Boet va anar per feina. Al final del primer quart, el 35-12 que hi havia en el marcador parlava per si sol. La projecció era de 140 punts. Evidentment, el Mataró Parc no va assolir aquests registres. L’exhibició ofensiva, de totes maneres, va ser notable. Del 35 a 12 vam passar a un parcial més lògic durant el segon quart; 18-19. El conjunt visitant era capaç de frenar la sagnia.

Després del pas per vestidors, el partit seguiria una dinàmica similar. El Boet ja havia fet la feina, en certa manera, durant el primer quart. La qüestió era no dilapidar l’avantatge generat en l’inici frenètic de l’equip, malgrat els esforços del Badalonès per seguir retallant diferències. El 12 a 18 encara permetia als visitants somniar amb la remuntada. Es va acabar el bròquil en el darrer quart... El 19 a 14 va ser definitiu.

En general, el Boet va demostrar més inspiració en els triples (12/32 vs. 6/30) i també va tancar el rebot prou bé (38 a 35). Però l’equip local va destacar, sobretot, per la seva bateria de recursos ofensius. Fins a quatre jugadors del Mataró Parc van superar, amb escreix, la barrera dels deu punts; Nogales (19), Fons (16), Cheda (15) i Comas (14).